У РАДИВИЛОВІ МОДЕРНІЗУВАЛИ ГАРАЖНИЙ КОМПЛЕКС ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ

Міською радою було профінансовано заміну воріт у боксі для зберігання пожежної техніки – в рамках реалізації цільової «Програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій Радивилівської ТГ у разі їх виникнення на 2018-2022 роки».

НОВОРІЧНІ ДИВА

Поскрипує під ногами сніг. Біжить дітвора у радісному чеканні свята. На порозі стоїть Миколай, несподівано, але велично. Суворо вглядається в дитячі очі, ніби споглядає усі добрі вчинки. Посміхається, і роздає дітям подарунки… Щасливі діти, радісні батьки. Кожний розуміє, що Миколай не святий, але він щедрий. Його щедрість – це підтримка благодійників та представників влади, які протягом року творять дива.

ВІДТВОРИЛИ РЕЦЕПТ, ПО ЯКОМУ ГОТУВАЛИ ЩЕ СТОРІЧЧЯ ТОМУ

ВІТАЄМО! Господині Підзамчівського старостинського округу потрапили до переможців міжнародного культурно-соціальний проєкту “Таємниці України для тебе”, тому що успішно презентували давній рецепт з автентичної української кухні. Таким чином, Підзамче може стати частиною туристичного гастрономічного маршруту регіону, а рецепт "Затерта капуста" від підзамчівських господинь буде вміщений до унікального видання про все, чим унікальна і багата Україна!

ГІРЛЯНДА СВЯТКОВИХ ПОДІЙ

МЕГА ВЕСЕЛО І ПОЗИТИВНО ПРОВЕЛИ ВІДКРИТТЯ НОВОРІЧНИХ ЯЛИНОК В СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ГРОМАДИ!

Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України

Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад. На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів. Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.

РАДИВИЛІВ ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ:

На радість дорослим і дітям, центр міста прикрасили святковими різдвяними інсталяціями. Щоб якомога повніше відчувалась атмосфера новорічного настрою, таку красу для жителів та гостей Радивилова виготовили освітянські колективи навчальних закладів Радивилівської міської ради.

В СЕСТРЯТИНСЬКЕ СТАРОСТИНСТВО ПРИДБАЛИ СУЧАСНУ МУЗИЧНУ АПАРАТУРУ

Міський голова Микола Карапетян сьогодні презентував нову звукопідсилюючу техніку старості Сестрятинського старостинського округу Богуславу Чорнобаю. Оскільки аудіообладнання було передано на потреби округу незадовго до Свята Миколая, то це стане корисним подарунком всім жителям старостинства.