Розпочався рік шкільний!

Дата: 02.09.2019 13:56
Кількість переглядів: 1175

Фото без описуСьогодні в усіх загальноосвітніх закладах Радивилівської об’єднаної територіальної громади  відбулось свято Першого дзвоника. Після яскравих і насичених літніх канікул учні знову приступають до науки.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, радісними усмішками друзів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. 
Усі ці місяці в кожній шкільній родині педагоги старанно організовували нову зустріч із своїми вихованцями, усі навчальні заклади належно підготувались до нового навчального року та з нетерпінням чекали тієї миті, коли у  вибілених та пофарбованих коридорах знову залунає дитячий сміх.

Про це, зокрема, у своєму вітанні з нагоди свята Першого дзвоника на урочистій лінійці у Радивилівському НВК «школа№2-ліцей» зазначив і міський голова М.А.Карапетян. Він зауважив, що на території об’єднаної громади функціонує сім освітніх закладів, в п’яти з яких учні мають змогу отримувати повну загальну середню освіту. Ще два заклади  – Башарівська та Копанівська школи – функціонують у статусі філій Підзамчівської загальноосвітньої опорної школи.

За інформацією, наданою відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, цьогоріч вперше за шкільні парти сіли 258 першокласників, 103 із яких стали учнями Радивилівського НВК «школа№2-ліцей». Ще 88 першачків поповнили дружну родину міської першої школи-гімназії.

З відчуттям гордості Микола Аракелович констатував той факт, що освітня галузь Радивилівської ОТГ нині перебуває на якісно новому рівні розвитку. 

Очільник громади висловив сподівання, що усі ці старання будуть сприяти дотриманню стандартів української освіти, забезпечуватимуть  рівні можливості її здобуття кожній дитині. Він також адресував щирі слова подяки усім батькам та меценатам, які своєю працею долучилися до ремонту та підготовки навчальних кабінетів. З побажаннями міцного здоров’я та невичерпної енергій звернувся  до вчителів, які щедро діляться своєю мудрістю, допомагають учням підкорювати нові вершини знань. В майбутньому, наголосив Микола Аракелович, це неодмінно дасть щедрі плоди та допоможе випускникам з легкістю досягнути омріяної мети. Побажавши усім вихованцям школи цікавої мандрівки Країною Знань, міський голова вручив  на потреби навчального закладу комплект сучасної звукопідсилюючої апаратури. Галаслива дітвора відреагувала на такий щедрий  подарунок особливо гучними оплесками: відтак, їхні шкільні свята стануть ще більш запальними та яскравими.  Слід зауважити, що з нагоди свята Першого дзвоника за кошти з міського бюджету кожній школі було придбано та презентовано необхідну комп’ютерну та оргтехніку. Відповідно до реалізації концепції Нової Української Школи, всі, хто цьогоріч стали учнями перших класів, будуть навчатися у кабінетах, в які закуплено нові меблі. Наразі триває процедура придбання ще й комп’ютерної техніки та дидактичних матеріалів. Про це поінформувала начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська. 

Після зворушливих учнівських виступів свою дзвінку пісню проспівав і шкільний дзвоник, чим додав бадьорого настрою усім, хто ще не закінчив писати свою шкільну історію.

Нехай же цей навчальний рік відкриє перед нашою молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних