Вже втретє, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, на території Підзамчівського старостинського округу Радивилівської об’єднаної територіальної громади відбувалися надзвичайно видовищні та захоплюючі  спортивні змагання - відкритий Кубок міського голови з мотокросу, в якому взяли участь спортсмени з різних куточків країни.

Аби провести турнір на належному рівні, його організатори доклали чимало зусиль: відгрейдерували шлях до місця проведення змагань, підготували складну трасу з відповідною кількістю перешкод, позначивши її яскравими стрічками, облаштували належним інвентарем стартовий майданчик, визначили місця для помічників судді змагань, провели цілий ряд необхідних організаційно-технічних заходів. Певна заслуга у тому, що турнір пройшов на належному рівні, у спеціалістів відповідних служб - правоохоронців, надзвичайників, медиків, які чергували поряд з трасою мотогонок і дуже відповідально поставились до виконання своїх службових обов’язків. А працівники Підзамчівського старостинства подбали про те, щоб спортсмени могли трохи підкріпитися в перервах між заїздами смачним українським борщем.

Свято дзвінкою піснею відкрили учасники місцевої самодіяльності. Вони вручили запашний коровай почесним гостям турніру та учасникам спортивних заїздів.

Слово для привітання надається міському голові М.Карапетяну. Він висловив впевненість у тому, що нинішній турнір гідно продовжить дух змагальності,

сподобається як учасникам, так і їх численним вболівальникам. А також побажав учасникам щасливих заїздів.

Учасників змагань привітав також начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації В.Ліпський.

Під звуки державного Гімну спортсмени урочисто підняли державний прапор. Відкритий Кубок міського голови з мотокросу стартував. Луцьк, Рівне, Броди, Львів, Клевань, Хуст, Шепетівка, Радивилів, Житомир, Хмельницький, Славута – понад півсотні мотогонщиків представляли ці міста на недільних змаганнях.

Хід нинішніх змагань озвучував Василь Юзепчук, президент мотоциклетного клубу «Кристал» (м.Остріг), який раніше вже неодноразово коментував чемпіонати світу та Європи. Як побажання, він зауважив, що такі змагання відбуваються при максимумі драйву та адреналіну.

Кожному переможцю, який зайняв перше місце у своїй категорії, окрім грамоти та медалі, було вручено і грошову премію в розмірі тисячі гривень.  

А в командному заліку Кубок міського голови з мотокросу перемогу здобула спортивна дружина Львівщини, якій і було вручено найвищу нагороду турніру.

Завершуючи цьогорічний турнір, міський голова М.Карапетян висловив щиру вдячність за волю до перемоги всім учасникам змагань, що приїхали сюди з різних куточків України.