18 Липня, 2019 р., 10:13
В п’ятницю 19 липня 2019 року в приміщенні КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 17.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області
16 Липня, 2019 р., 17:06
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
11 Липня, 2019 р., 14:00
У середу, 10 липня, завершили своє семиденне літнє таборування школярі гміни Нове Республіки Польща. Сімнадцятеро тінейджерів провели веселий та незабутній час у нашому місті, відвідуючи наймальовничіші туристичні куточки нашого та сусідніх регіонів.
11 Липня, 2019 р., 09:46
Щотижня – у вівторок та четвер – в приміщенні центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за адресою: вул. І.Франка, 13, для усіх бажаючих проводитимуться цікаві тренінги на предмет того, як бути хорошою та відповідальною мамою, розуміти свою дитину, бути для неї надійним другом та порадником.
11 Липня, 2019 р., 09:45
У ході роботи позачергової, 63-ї сесії, депутати міської ради оперативно та злагоджено опрацювали близько десятка питань з порядку денного, який прийняли за основу роботи без змін та доповнень. Пленарне засідання відбулось під головуванням секретаря ради І.Герасимчук. За результатами реєстрації участь у голосуванні взяли 20 депутатів.
09 Липня, 2019 р., 14:23
 Мистецька програма проходила на території Немирівського старостинства і зібрала на березі місцевого ставка чи не вдвічі більше глядачів, ніж минулоріч. Прикметно, що цього літа до видовищної забави долучилися також юні гості із Республіки Польща, які у рамках підписаного договору про стратегічне партнерство між Радивиловом та гміною Нове прибули у наше місто на літнє таборування. Українсько-польські відносини наша громада розвиває, починаючи від травня 2018 року, коли в рамках відзначення Дня міста відбулось підписання відповідних документів між головою Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетяном та бурмістром гміни Нове Чеславом Волінскі.
04 Липня, 2019 р., 17:50
Поліцейських Радивилівщини привітали з професійним святом У своєму виступі начальник місцевого відділення поліції, підполковник поліції Володимир Миколайович Коркош зазначив: зміни у нашій державі міцно асоціюються з новою українською поліцією. І кожен день відповідальної служби у реформованій правоохоронній системі спрямований на те, аби зберегти відповідність високій планці людських очікувань.  Очільник поліції Радивилівщини наголосив на ключовому: тим, хто носить поліцейську форму, щодня доводиться мати справу з ризиками та небезпеками, щоб дбати про громадський порядок й спокій, забезпечувати верховенство права.  - А коли це необхідно - правоохоронці, які вірою-правдою служать народу України, мужньо стають ще й на захист її територіальної цілісності, - про таке доповнив у своєму вітальному зверненні заслужений ветеран органів внутрішніх справ України Олександр Васильович Чепелюк. Під час урочистостей з нагоди четвертої річниці створення Національної поліції України стражів порядку привітали з професійним святом і представники об’єднаних територіальних громад району, вручили їм почесні грамоти та цінні подарунки. Зокрема, заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, відзначив, що служба поліцейських - нелегка, вимагає багато сил,  мужності, знань, хоробрості. Зауваживши, що  честь,  відповідальність та професіоналізм є запорукою зростання довіри місцевого населення до органів поліції, за сумлінне виконання посадових обов’язків він вручив іменні подяки від міського голови - капітану поліції О.Романад, інспектору слідчого відділення, старшому лейтенанту М. Мартинюк, слідчій слідчого відділення Радивилівського відділення поліції, капітану поліції І. Демчишину, начальнику сектору превенції. Спеціальною святковою премією міської ради було відзначено  також голову Радивилівської районної організації ветеранів і пенсіонерів Асоціації ветеранів МВС України О. В. Чепелюка.
04 Липня, 2019 р., 12:19
ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ЧЕРЕЗ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
04 Липня, 2019 р., 11:22
Якщо ВИ ще не визначились з сімейним лікарем ЦЕНТР надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради запрошує прийти у понеділок, 8 липня 2019 року, до Центру, де з 09.00 год. буде приймати один з лікарів загальної практики сімейної медицини КНП "Радивилівський районний центр ПМСД" з метою укладання декларацій з пацієнтами.
04 Липня, 2019 р., 11:21
Для отримання послуг мобільного сервісного центру Регіонального сервісного центру МВС України в Рівненській області можна записатися в Центрі надання адміністративних послуг. Після отримання необхідної кількості заявок на послуги мобільного центру громадян буде додатково повідомлено про дату, час та місце його роботи в місті Радивилові.  тел. для довідок:(03633) 3-00-30

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних