04 Липня, 2019 р., 09:20
 Радивилівська   ОТГ
01 Липня, 2019 р., 18:05
Основну тональність цьоготижневому вікенду задавали патріотичні мотиви. В п’ятницю, 28 червня, у Національному історико-меморіальному заповіднику «Поле Берестецької битви», що в с.Пляшева, відбулось урочисте відкриття ІХ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу козацької пісні "Встань, козацька славо! Засвіти знамена!", який відбувається під егідою Міністерства культури України. Захід відвідав міністр культури Євген Нищук. Першу сторінку масштабної мистецької події продовжили писати своїм талантом колективи художньої самодіяльності на центральній площі м.Радивилова. У їх виконанні прозвучали творчі вітання всім запрошеним гостям та учасникам фестивалю.  На головному майдані Радивилова, який у ці вихідні став епіцентром головних подій фестивалю, зібралися найдзвінкоголосіші гурти із різних куточків України. Разом це півтори сотні учасників! Усі вони є талановитими виконавцями аматорські хорів та ансамблів, і серед літньої спеки подолали сотні кілометрів, щоб вийти на сцену нашого міста та показати вокальне мистецтво у всьому його багатогранному розмаїтті.
01 Липня, 2019 р., 12:50
До святкування долучились не лише юні за віком, а й всі, хто молодий душею!
01 Липня, 2019 р., 12:49
Вирушили цієї суботи випускники 11-их класів Радивилівського НВК "школа№2-ліцей".
27 Червня, 2019 р., 16:18
У К Р А Ї Н А ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ПОСТАНОВА м. Київ 13 травня 2019 року № 884
25 Червня, 2019 р., 17:58
Урочисті прощання зі школою уже відбулись у Радивилівському НВК "школа№1-гімназія" та Немирівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
24 Червня, 2019 р., 20:28
Літо найкраще проводити з улюбленою піснею, в цьому впевнені творчі і талановиті виконавці з ветеранського клубу «Надвечір’я» А, щоб переконати в цьому всіх інших жителів міста, запросили усіх бажаючих на чудовий тематичний концерт, у якому зібрали свої найкращі музичні напрацювання. Захід відбувся у залі колишнього кінотеатру в неділю, 23 червня.
24 Червня, 2019 р., 20:27
Служба у справах дітей Радивилівської міської ради успішно пройшла конкурсний відбір, що проводився в рамках проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ», і здобула на його реалізацію грант у розмірі майже 90 тисяч гривень. Проект реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами і ставить за мету  удосконалити роботу у сфері прав дитини відповідно до зобов’язань сім’ї, школи.
24 Червня, 2019 р., 20:26
З метою підвищення надійності електропостачання  та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ "Рівнеобленерго" будуть проводитися планові ремонтні роботи. У звязку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних