У РАДИВИЛОВІ – НОВИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАР

Дата: 13.09.2022 08:53
Кількість переглядів: 2845

До призначення на посаду начальника Другого відділу Дубенського районного центру комплектування та соціальної підтримки в м.Радивилів, підполковник Збройних Сил України Олександр Олександрович Кузьмич здійснював військову службу у військових комісаріатах міст Старокостянтинів та Рокитне.

Фото без опису

В 2015 році брав участь в бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Пройшов всі щаблі військової служби – від техніка, старшого техніка, а тоді - начальника вузла зв’язку бригади. Відповідальний фахівець військової справи, вміє ефективно знаходити спільну мову як з особовим складом, так і з офіцерами військової частини.

З 2018 року наказом командування Олександр Кузьмич був направлений на продовження військової служби у військових комісаріатах Старокостянтинова та Рокитного. Проявив себе як керівник з достатнім досвідом організаторських навичок, вмінням налагоджувати діалог з представниками органів влади та місцевого самоврядування, громадськістю регіонів, вирішуючи актуальні завдання, які в цей непростий час стоять перед військовими комісаріатами. Створив достатньо професійні колективи працівників з усіх питань вирішення військово-мобілізаційної роботи серед населення, користується заслуженим громадським авторитетом та повагою.

Одружений, разом з дружиною виховують двох доньок.

Згідно з наказом командувача військ оперативного командування «Захід» від 29.08.2022 року № 428 підполковник Олександр Кузьмич був призначений на посаду начальника Другого відділу Дубенського РТЦК та СП в м.Радивилів

Новий керівник вже приступив до виконання своїх обов’язків.

Днями у Радивилівській міській раді відбулася робоча зустріч Олександра Кузьмича з міським головою Миколою Карапетяном.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних