21 Листопада, 2019 р., 15:36
Пізня осінь, досі втримуючи сприятливу погоду, дала змогу розпочати спорудження запланованого спортивного майданчика у міському парку відпочинку. На об’єкті уже більше тижня, не збавляючи темпів, працює спецтехніка.  За короткий час із території парку демонтували старе обладнання – футбольні ворота, баскетбольні щити, волейбольні стійки. Здійснили обрізку дерев. Контури майбутнього мультифункціонального спортмайданчика окреслюються щодень дедалі чіткіше. Працівники ремонтної бригади вклали піщану подушку, застелили щебеневу основу. Зараз триває монтаж сталевих елементів огорожі. По всьому периметру мультифункціонального майданчика встановлюють бордюри. Залишається тільки змонтувати освітлення, попрацювати над благоустроєм. Після того, як набуде довершеного вигляду, ця локація, без сумніву, стане одним з епіцентрів спортивного життя міста. Адже поле з штучним покриттям буде облаштоване для шести  ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, гандбол, бадмінтон.
21 Листопада, 2019 р., 15:26
Концепція реформування середньої освіти в Україні передбачає, в тому числі, і якісну інтернетизацію шкіл. З цією метою у Радивилівській ОТГ проводиться вдосконалення онлайн-мережі навчальних закладів, аби учні та педагоги могли ефективно використовувати цей ресурс у своїй освітній діяльності.
21 Листопада, 2019 р., 11:11
У рамках проекту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» Партнерством «Кожній дитині» розпочато серію вебінарів на тему «Соціальні послуги та права дитини в ОТГ». До онлайн-діалогу долучилися керівники та спеціалісти Радивилівської громади, які зацікавлені в її якісному соціальному розвитку.
20 Листопада, 2019 р., 14:22
В звязку з виконанням робіт на лінії 10 КВ подачу електроенергії буде припинено споживачам м.Радивилів таких вулиць:
20 Листопада, 2019 р., 13:57
У Радивилівській ОТГ працювали фахівці львівської громадської організації «Центр правових та політичних досліджень «Сім». Разом із спеціалістами структурних підрозділів міської ради було окреслено «дорожню карту» у питаннях,  як налагодити успішну проєктну діяльність та ефективно співпрацювати з іноземними донорами.
18 Листопада, 2019 р., 14:13
У суботу, 23 листопада, у м.Радивилові відбудуться жалобні заходи, приурочені до 86-их роковин голодомору 1932-1933 років в Україні.
15 Листопада, 2019 р., 12:46
У форматі проєкту "Реформи працюють" від телеканалу "Рівне 1" Радивилівська  територіальна громада, яка вже знає, як жити самостійно, ділилася досвідом із сарненськими управлінцями. У четвер, 14 листопада, під час прямого ефіру говорили про зміни та перспективи, які відбулись тут внаслідок  реформи децентралізації.
12 Листопада, 2019 р., 18:16
Радивилівська міська рада закупила та передала у безкоштовне користування місцевому відділенню поліції сертифікований алкотестер «Drager»  для перевірки водіїв на тверезість.
11 Листопада, 2019 р., 15:55
УВАГА! Соціальна послуга сімейної медіації безкоштовна для громадян, які звертаються до Служб у справах дітей та надавачів соціальних послуг за місцем реєстрації дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних