УКЛІННО ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ!

Дата: 16.10.2022 12:44
Кількість переглядів: 217

В Радивилівській громаді сьогодні відзначили тих, хто у воєнний час своїм героїзмом відстоює незалежність та творить сучасність України.

Фото без опису

Свято Покрови Пресвятої Богородиці – знаковий для всіх українців день. Всією громадою у Радивилові сьогодні вшановували незламне воїнство, яке боронило нашу землю в різні історичні часи.

Сердечно дякували тим, хто бореться за Україну тепер.

Радивилівський міський голова Микола Карапетян привітав зі святом Захисників та Захисниць Радивилівщини, відзначив їх стійкість бойового духу, мужність та патріотизм при виконанні завдань з оборони України.

Разом із начальником Другого відділу Дубенського РТЦК та СП Олександром Кузьмичем відзначили військовослужбовців

грамотами та цінними подарунками.

За традицією, заходи на Покрову продовжились покладанням квітів до пам'ятників та пам'ятних знаків загиблим за Україну воїнам.

З квітами та лампадками містяни також підходили до нової локації на Алеї Слави, що в міському парку Т.Шевченка. Локації смутку та жалю, стіни пам'яті полеглим від російської агресії Захисникам - вихідцям нашої територіальної громади.

Згодом на цьому місці планують встановити стелу пам'яті воїнам-землякам.

Біля пам'ятного знаку воїнам ОУН-УПА відбулось поминальне Богослужіння. У 80-ту річницю створення Української повстанської армії настоятель Свято-Вознесенського храму о. Юрій (Бурліков) звернувся до присутніх у патріотичній промові. Зазначив, що окупант, який пішов на нас війною, намагався віками підкорити Україну, зламати український дух.

Але це не вдалось тоді. Не вдасться і тепер.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх, хто ціною власного життя відстоював українську державність, тримав оборону Батьківщини.

На завершення громадського зібрання в Радивилові народний аматорський хор міського Будинку культури виконав Духовний Гімн України (Боже, Великий, Єдиний).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних