ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ПРИВІТАЛИ У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 09.11.2022 09:55
Кількість переглядів: 211

«Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва! Ваша творча праця вражає своєю унікальністю, різноманітністю та колоритом. Власними досягненнями ви збагачуєте та примножуєте культурну спадщину, прищеплюєте молоді любов до рідної культури, допомагаєте у творчому пошуку, відкриваєте нові таланти. З вашою допомогою юні обдарування нашого міста беруть активну участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, концертах та виставках, де займають почесні призові місця.

Фото без опису

Завдяки роботі мистецьких колективів у громаді завжди вирує насичене культурне життя, проводяться безліч цікавих заходів, у яких кожен, незалежно від віку та вподобань, може знайти щось цікаве для себе. Наша культура додає нам сил сьогодні, коли Україна героїчно долає виклики і загрози, утверджує незалежність та суверенітет. Нехай якнайшвидше для усіх нас настане День Перемоги, коли ви, шановні працівники культури, вийдете на сцену зі своїм найкращим концертом – в ім’я миру та світлого майбутнього прийдешніх поколінь.

Щиро дякую кожному з вас за кропітку працю, за любов і відданість своїй справі. Бажаю вам реалізації всіх творчих задумів та невичерпної енергії», – звернувся Радивилівський міський голова Микола Карапетян у день професійного свята до всіх, хто присвятив своє життя сцені і забезпечує духовне буття людей, сприяє об'єднанню нації, формуванню національної пам'яті й ідентичності.

За професійну майстерність та з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорського мистецтва кращим працівникам міського Будинку культури, який здійснює культурологічну діяльність на території громади, міський голова вручив почесні грамоти квіти, цінні подарунки.

Почесною грамотою Рівненської обласної ради та нагрудним знаком було нагороджено Ярослава Жолновича – хормейстера народного аматорського хору КЗ «Радивилівський міський Будинок культури».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних