МІСТА-ПОБРАТИМИ ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ У ВОЛОНТЕРСЬКІЙ РОБОТІ

Дата: 06.03.2022 19:13
Кількість переглядів: 363

В РАДИВИЛІВСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШОВ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ІЗ ЗАКАРПАТТЯ: А САМЕ ІЗ М.ПЕРЕЧИНА, З ЯКИМ РАДИВИЛІВ ПІДТРИМУЄ ПАРТНЕРСТВО ІЗ ГРУДНЯ 2017 РОКУ.

Фото без опису

У гуманітарному вантажі, переданому у Радивилів, найнеобхідніші речі, що потрібні людям в умовах війни: їжа, дитяче харчування, підгузки, медикаменти та інше. Усе це перенаправлять у регіони на схід країни.

Міський голова Радивилівської територіальної громади зазначив, що у нашому місті частково залишать лише те, чого вкрай потребують місцеві лікарі та захисники тероборони.

Міський голова подякував Перечинській територіальній громаді та її очільникам за оперативну співкоординацію в організації цієї благодійної допомоги. Адже у цей складний для країни момент гуманітарна логістика підтримує життєзабезпечення людей, які постраждали від кривавої і повномасштабної воєнної агресії РФ.

Співпраця між обома територіальними громадами триває із моменту впровадження реформи децентралізації. Як міста-побратимами Радивилів та Перечин увесь цей час взаємодіяли у економічній, соціальній, культурній і освітній сферах.

Нині ж, коли Україна тримає оборону від воєнного вторгнення російських окупантів, територіальні громади об’єдналися, щоб допомагати людям, які цілодобово рятуються в укриттях від ворожих обстрілів. Потребують їжі, води, ліків, елементарних для життя речей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних