Молодь та дітей об’єднали спортивною активністю. Щорічно, 23 червня, у всьому світі відзначається Міжнародний Олімпійський день (International Olympic Day), в пам'ять про відродження олімпійського руху в його сучасному вигляді.

Мета всіх заходів цього дня спільна і очевидна — зацікавлювати молодих людей, дітей спортивною активністю, пропагувати культуру фізичного виховання

Олімпійський день у Радивилівській громаді стартував із символічного забігу в міському парком відпочинку, естафету спортивних подій перехопили легкоатлети - відбулась загальна розминка на мультиспортивному майданчику.

Впродовж дня відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради заплановані змагання із футболу, волейболу та стрітболу, до проведення яких залучено тренерський склад Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

На Рівненщині організацію та проведення Олімпійського дня здійснює Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Учасникам усіх спортивних заходів надано тематичну сувенірну продукцію.