Частину із них передали військовим на передову. У Радивилівській громаді продовжуються благодійні ініціативи на підтримку ЗСУ.

Одна із таких, смачний майстер-клас, відбулась сьогодні: в міському парку розгорнулась особлива, творча кондитерська під відкритим небом, де працювали дитячі руки, розписували «патріотичні пряники».

У символічних жовто-блакитних кольорах учасники благодійного заходу розмальовували випічку у формі патріотичних сердець та мапи України.

З ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радвииілвської міської ради наймолодші волонтерили на підтримку ЗСУ – поряд була встановлена благодійна скринька. За участь у майстер-класі, в підсумку, її вміст склав 1100, грн..

Смачну випічку спеціально для цієї ініціативи підготувала місцева майстриня кондитерської справи Наталія Куделко-Кожевнікова.

Під її майстерним керівництвом діти долучились до солодкого волонтерства, розписувати пряники радивилівським дітям допомагали також їх ровесники із сімей вимушених переселенців, дитинство яких назавжди змінила війна.

Для військових, які мужньо боронять Україну, її територіальну цілісність та незалежність, маленькі патріоти написали листи-обереги, з гарними побажаннями.

Основний дитячий меседж усім захисникам – повернутися додому, де їх чекають. Повернутися обов’язково з перемогою!

Свої патріотичні пряники учасники майстер-класу передали у штаб ГОВ «Слава» м.Радивилова.

За словами волонтерів, уже сьогодні випічка буде завантажена для відправлення на передову і дуже швидко потрапить в руки, які захищають Україну.