«Навіть у складних реаліях війни життєзабезпечення нашої громади – стабільне»

Дата: 03.12.2022 09:26
Кількість переглядів: 225

Про це голова Радивилівської територіальної громади Микола Карапетян зазначив у виступі перед депутатським корпусом сьогодні на позачерговій 37-й сесії міської ради. Звернення було приурочене до Дня органів місцевого самоврядування, яке в Україні відзначається щорічно, 7 грудня.

Фото без опису

Депутатів та працівників апарату міської ради, які в час повномасштабного російського вторгнення продовжують роботу на своєму фронті, відзначили Почесними грамотами.

-Ви підтримуєте життєдіяльність громади. Влагоджуєте господарські питання. Представляєте інтереси людей та забезпечуєте право кожного бути почутим.

Разом ми доклали багато зусиль, щоб стати надійним тилом. Вдячність вам, бо на додачу кожен активно долучається до всіх важливих ініціатив у громаді, ефективно працює над розв’язанням проблем, спричинених війною, - звернувся міський голова до депутатів, керівників відділів, структурних підрозділів, старост та працівників апарату міської ради.

Він побажав усім міцного здоров'я, достатку, благополуччя. І головного для кожного з нас та України - Перемоги й мирного неба.

Міський голова наголосив: "Допомагаючи Збройним Силам України, забезпечуючи потреби переселенців, у громаді, разом з тим, вирішуються і важливі господарчі проєкти для якості людського життя."

Йдеться, зокрема, про будівельні роботи та завершення капітального ремонту покрівлі в приміщенні міського Будинку культури, оновлення системи внутрішнього опалення в дитячій школі мистецтв. А невдовзі у громаду планують придбати ще один шкільний автобус для підвезення учнів.

Важливе напрацювання міської ради - активна взаємодія нашої громади з іноземними партнерами. Діалог керівників ведеться , насамперед, про залучення гуманітарних вантажів для допомоги армії, вимушеним переселенцям. А також медичного забезпечення місцевих закладів охорони здоров’я у час війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних