ПОСТІЙНА УВАГА – НА СОЦІАЛЬНУ РОБОТУ

Дата: 02.12.2022 09:24
Кількість переглядів: 166

Під час чергового приїзду у Радивилівську громаду народний депутат України Олександр Аліксійчук побував у Немирівському Старостинському Окрузі

Фото без опису

Поспілкувалися з старостою Віталієм Дідуком про прихисток та поселення внутрішньо переміщених осіб, налагодження з ними комунікації та забезпечення речами першої необхідності постраждалих від російської агресії.

Олександр Аліксійчук ознайомився з успіхами місцевої швейної майстерні. Кількаріч тому жителька старостинства, багатодітна мама Іванна Мельник пройшла навчання, розпочала власну справу і тепер надає жителям сільської місцевості послуги з пошиття та ремонту одягу. Її робоче місце обладнано у адмінприміщенні в с.Батьків - у контексті співпраці Радивилівської міської ради з обласною службою зайнятості.

Олександр Аліксійчук також відзначив належне забезпечення тренувальним обладнанням тренажерного центру в Батькові. Тут займаються спортом молодь та підлітки. До початку війни діяла дитяча секція з боксу.

Заступник міського голови Олександр Пастух зазначив, що тренажерний центр в Батькові був облаштований Радивилівською міською радою на умовах співіснування в 2019 році. За кошти з місцевого бюджету також проведено капітальний ремонт всього старостинського адмінприміщення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних