Пошук

01 Листопада, 2022 р., 09:20
Упродовж трьох кварталів цього року платники податків-юридичні особи Дубенського району сплатили до Зведеного бюджету  96,8 млн грн податку на прибуток підприємств. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 30,2 мільйона гривень або 45,3 відсотки.
01 Листопада, 2022 р., 09:19
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що тимчасово, з 01 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного стану на території України, згідно з п.п. 9.2 п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ), платниками єдиного податку третьої групи можуть бути, зокрема, юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми. До таких осіб не застосовується обмеження щодо обсягу доходу та кількості осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах.
01 Листопада, 2022 р., 09:16
У ВЕЧІРНІЙ ЧАС – ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ, ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ У ДРУГУ ЗМІНУ
01 Листопада, 2022 р., 09:08
Радивилівська міська рада, як реципієнт проєкту "ГОВЕРЛА", що фінансується агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку USAID, отримала міжнародну технічну допомогу.
01 Листопада, 2022 р., 09:05
За остаточним підсумком вчорашнього благодійного концерту в КЗ "Радивилівський МБК" , на підтримку ЗСУ стараннями мистецьких колективів Радивилова та Бродів вдалось зібрати 19 115 грн.
01 Листопада, 2022 р., 09:03
В Радивилові відбувся благодійний концерт, мета якого -зібрати кошти для незламних українських захисників. А, отже, наблизити довгоочікувану Перемогу над ворогом!
01 Листопада, 2022 р., 08:40
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
28 Жовтня, 2022 р., 13:16
У 78-у річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників Радивилівська громада вшанувала пам’ять всіх полеглих в боях за Батьківщину.
28 Жовтня, 2022 р., 08:13
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує про необхідність усіх власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів,  якими не сплачено вищевказані майнові податки, терміново сплатити податкові зобов’язання з податку на майно, визначені в податкових повідомленнях-рішеннях.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних