У громаді відбулись комісійні обстеження закладів освіти перед початком навчального року

Дата: 23.08.2023 08:28
Кількість переглядів: 199

Комісією за участю міського голови Миколи Карапетяна, до складу якої увійшли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Пастух, очільниця та спеціалісти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, представники Дубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, Дубенського районного управління ДСНС в Рівненській області, представники Дубенської РВА, обстежено всі заклади дошкільної та загальної середньої освіти громади.

Фото без опису

Особлива увага приділялася стану готовності навчальних приміщень, укриттів, їх забезпечення питною водою гарантованої якості, належного водовідведення, облаштуванню та обслуговуванню навчальних кабінетів, стану харчоблоків, медоглядів працівників тощо.

Це пріоритетні критерії для допущення освітніх закладів до початку навчального процесу в умовах війни.

За підсумками роботи комісії усім освітнім закладам громади підписано акти готовності до нового навчального року в очному форматі, адже, як засвідчили результати огляду, в кожному із закладів проведено як поточні, так і капітальні ремонти всередині приміщень, належним чином оформлено навчальні кабінети та створено безпечні умови для перебування всіх учасників освітнього процесу.

Висловлюємо подяку за плідну допомогу в організації підготовки до нового навчального року батькам наших здобувачів освіти, працівникам освітніх закладів, меценатам.

Співпрацюємо, щоб у непростих воєнних реаліях налагодити безпечне і повноцінне навчання наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних