09 Листопада, 2022 р., 13:13
Головне управління ДПС в Рівненській області інформує, що не включається до оподатковуваного доходу благодійна допомога, виплачена / надана благодійниками (волонтерами):
09 Листопада, 2022 р., 13:12
Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що фізичні особи-підприємці, у тому числі платники єдиного податку ІІ-ІV групи, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 №265/95-ВР.
09 Листопада, 2022 р., 13:11
Головне управління ДПС в Рівненській області звертає увагу, що   статтею 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) із змінами та доповненнями встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
09 Листопада, 2022 р., 13:10
Головне управління ДПС в Рівненській області інформує, що  відповідно до п. 56.2 ст. 56 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) у разі якщо платник податків вважає, що контролюючий орган неправильно визначив суму грошового зобов’язання або прийняв будь-яке інше рішення, що суперечить законодавству або виходить за межі повноважень контролюючого органу, встановлених ПКУ або іншими законами України, такий платник має право звернутися із скаргою про перегляд цього рішення до контролюючого органу вищого рівня.
09 Листопада, 2022 р., 09:55
«Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва! Ваша творча праця вражає своєю унікальністю, різноманітністю та колоритом. Власними досягненнями ви збагачуєте та примножуєте культурну спадщину, прищеплюєте молоді любов до рідної культури, допомагаєте у творчому пошуку, відкриваєте нові таланти. З вашою допомогою юні обдарування нашого міста беруть активну участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, концертах та виставках, де займають почесні призові місця.
09 Листопада, 2022 р., 08:22
У Сестрятині - нова дошка для оголошень та еко-паркан. В час війни встановили огорожу та надали території естетичного вигляду без жодних на це бюджетних видатків.
08 Листопада, 2022 р., 08:28
Головне управління ДПС У Рівненській області нагадує, що згідно з п. 93.1 ст. 93 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) майно платника податків звільняється з податкової застави з дня:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних