Незалежній Україні - 32!

Дата: 24.08.2023 13:49
Кількість переглядів: 114

Сьогодні у Радивилівській громаді відбулись урочистості з нагоди одного із найголовніших державних свят.

Фото без опису

Хода пам'яті за участі керівництва громади, військових та громадськості міста до Алеї Слави, що в міському парку, покладання квітів до пам'ятників та пам'ятних знаків, Меморіальної Дошки із світлинами загиблих Захисників та Героїв Небесної Сотні за участю Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, начальника Дубенської РВА Всеволода Пекарського, начальника Другого відділу Дубенського РТЦК та СП Олександра Кузьмича.

32-га річниця Незалежності України припала на 547 день війни...

Увесь цей час триває незламне протистояння українців російському загарбнику. Триває визволення, триває відбудова, допомога волонтерам та військовослужбовцям, які на фронті.

З благодійною метою - для збору коштів на антидронову рушниці нашому земляку, який від початку війни - на фронті, в цей час тримає оборону рубежів на Таврійському напрямку, силами кращих мистецьких колективів КЗ "Радивилівський МБК" на центральній площі Незалежності проходив вітальний концерт.

Очільником районної військової адміністрації Всеволод Пекарський та міським головою Миколою Карапетяном проведено спільне нагородження тих, хто зі зброєю в руках боронить українську землю.

Почесною відзнакою Головнокомандувача ЗСУ - нагрудним знаком "Золотий хрест" нагороджено нашого земляка - військовослужбовця Віктора Левківського.

Хвилиною мовчання громадськість вшанувала світлу пам'ять наших українських Воїнів Світла. Під час скорботного відліку метронома ведучі зачитали поіменно всіх військовослужбовців, яких Радивилівська громада втратила від початку повномасштабного російського вторгнення.

Низький уклін Захисникам, які боронять Україну, її незалежність, від посягань агресора.

Вічна пам'ять, шана і слава Героям, які не повернулися з поля бою...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних