02 Листопада, 2022 р., 16:42
Головне управління ДПС в Рівненській області повідомляє, що умови повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань та пені визначено статтею 43 Податкового кодексу України та Порядком інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2019 №60.
02 Листопада, 2022 р., 16:41
Головне управління ДПС в Рівненській області повідомляє, що відомості про доходи фізичних осіб накопичуються у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр), починаючи з 1998 року.
02 Листопада, 2022 р., 16:40
Головне управління ДПС У Рівненській області нагадує, що відповідно до п.п. «б» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування можуть бути нерухоме майно (земельні ділянки, об’єкти житлової і нежитлової нерухомості), що належить декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходиться (зареєстроване, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).
02 Листопада, 2022 р., 10:29
Із 7 листопада по 20 листопада включно, учні матимуть перерву у навчанні.
02 Листопада, 2022 р., 10:27
Уже більше двох років у Центр надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради надається комплексна послуга з державної реєстрації народження дитини! Це означає, що за однією поданою заявою батьки можуть зареєструвати немовля та, разом із свідоцтвом про народження, отримати декілька державних послуг від різних органів влади:
02 Листопада, 2022 р., 10:21
За даними Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради, з початку воєнного стану і до тепер у громаді офіційно зареєстровані 2022 переселенців. Деякі з вимушених переселенців зареєструвалися за допомогою мобільного додатку Дія, а 1618 громадян отримали статус ВПО у ЦНАП та на віддалених робочих місцях ЦНАП у старостинських округах громади.
02 Листопада, 2022 р., 10:18
Радивилівська міська рада продовжить видачу благодійної допомоги переселенцям від Благодійної організації «Волинський ресурсний центр»:
01 Листопада, 2022 р., 11:29
Головне управління ДПС у Рівненській області  повідомляє, що будь-який платник – юридична особа, фізична особа – підприємець, фізична особа може надіслати лист (запит тощо) у довільній формі через Електронний кабінет до відповідного органу ДПС за місцезнаходженням юридичної особи (місцем проживання фізичної особи) щодо отримання довідки-підтвердження статусу податкового резидента України.
01 Листопада, 2022 р., 11:29
Головне управління ДПС в Рівненській області повідомляє, що  до платників єдиного податку четвертої групи належать фізичні особи – підприємці, які проводять діяльність в межах фермерського господарства, зареєстрованого відповідно до Закону України «Про фермерське господарство, за умови виконання сукупності таких вимог:
01 Листопада, 2022 р., 10:53
В четвер 03 листопада 2022 року на прилеглій території КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 17.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних