21 Листопада, 2022 р., 13:31
Триває війна, і в час героїчного протистояння ворогу ми, українці, стверджуємо перед усім світом своє прагнення гідно жити у демократичній, вільній країні, обираючи боротьбу за свободу та незалежність. Тисячі наших земляків стали на захист української держави. Є ті, хто навіки залишаться у нашій пам’яті героями.
21 Листопада, 2022 р., 11:08
...а також із щирим бажанням допомогти тим, хто героїчно захищає рідну землю від окупантів, аматори сцени Підзамчівського старостинського округу ( Підзамчівський Старостинський Округ ) провели благодійний
21 Листопада, 2022 р., 09:58
Шановна громадо! Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Це День вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили наше життя, показали всьому світові гідність українського народу. Щорічно в цей день ми вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні. Наших земляків, які проявили мужність, незламність духу та жертовність в ім’я демократичних цінностей.
20 Листопада, 2022 р., 09:47
Спасибі за невтомну працю всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.
19 Листопада, 2022 р., 09:44
Працівники бригади з благоустрою Радивилівської міської ради ліквідовують наслідки першого снігопаду: проводять посипання пішохідних тротуарів міста піщаною сумішшю.
18 Листопада, 2022 р., 09:40
У колишньому міському кінотеатрі ( нині зал міського Будинку культури Радивилівської міської ради) щотижня кипить громадська робота з виготовлення маскувальних сіток, які служать захисним укриттям оборонних позицій українських військових.
18 Листопада, 2022 р., 09:24
Упродовж січня-жовтня 2022 року платники території обслуговування Радивилівської ДПІ, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 21,8 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 653 тис  гривень.
18 Листопада, 2022 р., 09:24
З початку року надходження рентної плати від платників Дубенського району до бюджетів усіх рівнів склали 12 млн 134,4 тис гривень.
18 Листопада, 2022 р., 09:23
Головне управління ДПС у Рівненській області вчергове нагадує про необхідність, в разі зміни місцезнаходження чи внесення інших змін до своїх облікових даних, подання суб’єктами господарювання повідомлення до контролюючого органу. Інформацію про зміни платник має надавати використовуючи форму 20-ОПП.
18 Листопада, 2022 р., 09:21
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації відображається, зокрема така інформація:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних