20 Лютого, 2017 р., 19:02
З народної скрині у нашу сучасність все впевненішим кроком повертається дзвінка Масниця (Масляна) - одне із найколоритніших обрядово-календарних свят у році.  Цієї неділі, у міському парку імені Т.Шевченка, відбулось багате на жарти, з відтворенням народних традицій та присмачене млинцями-пампухами свято Масляної, під час якого радивилівська громада влаштувала зимі імпровізовані проводи.
20 Лютого, 2017 р., 11:30
Інформація щодо етапів та умов проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року
16 Лютого, 2017 р., 11:03
Днями у залі засідань Радивилівської міської ради народний депутат України від  Дубенського виборчого округу О.Дехтярчук проводив особистий прийом громадян.
15 Лютого, 2017 р., 09:57
Запрошуємо жителів та гостей  міста у неділю  19 лютого на 14 годину у міський парк ім. Т. Г. Шевченка
14 Лютого, 2017 р., 17:22
Міські депутати переглянули ставки місцевих податків та зборів, затвердили граничну чисельність та штати працівників закладів освіти, культури, туризму, молоді та спорту, засновником яких є Радивилівська міська рада. Загалом, винесли позитивні рішення з більш як двох десятків  питань порядку денного під час роботи чергової, шістнадцятої сесії, яка відбулась минулої п’ятниці, десятого лютого.
14 Лютого, 2017 р., 17:09
Присвячена найромантичнішому із свят у році - Дню всіх закоханих - в міському центрі дозвілля та мистецтв відбулась концертна програма під інтригуючою назвою «Що є кохання?»
13 Лютого, 2017 р., 17:33
Громадська організація «Рівненський центр «Соціальне партнерство», в рамках реалізації проекту «Сприяння прозорості державних закупівель у Західній Україні» запрошує представників бізнесу взяти участь у безкоштовному семінарі по роботі з публічними закупівлями (тендерами) та системі Prozorro.
10 Лютого, 2017 р., 12:33
Про чинники, які б допомогли суттєво знизити суми до оплати за комунальні послуги у щомісячних платіжках, головам ОСББ м.Радивилова розповіли представники Ощадбанку з м.Рівне В. Літвінчук, Г.Ткачук, а також представник Світового банку М. Лук’яненко.
09 Лютого, 2017 р., 17:18
Зима повернулась у наш регіон з новою силою. За вихідні снігом засипало українську столицю, а вже з понеділка негода впритул підкралась і до Радивилівщини: сніжити почало вже у вівторок пообіді. А вранці наступного дня усі відповідні міські служби, спецтехніка були задіяні на розчищення від заметів доріг, тротуарів, під’їздів до шкіл, дитсадочка, лікарні: працювали навіть наперекір інтенсивному снігопаду, який тривав увесь день середи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних