13 Січня, 2017 р., 12:30
П’ять десятиліть тому, 11 січня, розпочалось навчання у новозбудованому приміщенні міської першої школи.
12 Січня, 2017 р., 12:18
В ці дні дев’яносто родин об’єднаної територіальної громади, де виховуються діти з особливими потребами, отримали новорічні солодощі, придбані за кошти з міського бюджету.
11 Січня, 2017 р., 16:00
У п’ятницю, 20 січня, у Радивилові відбудуться урочистий мітинг, приурочений Дню Соборності України та поминальна панахида.
11 Січня, 2017 р., 15:21
Гостинно запрошуємо усіх на свято коляди «Небо і земля нині торжествують» за участю аматорських колективів Радивилівської об’єднаної територіальної громади, яке відбудеться у п’ятницю, 20 січня.
10 Січня, 2017 р., 16:58
Різдвяними колядками та новорічними віншуваннями працівників апарату Радивилівської міської ради привітали самодіяльні колективи та церковні хори міста й сіл об’єднаної громади.
10 Січня, 2017 р., 16:54
Днями у Радивилівській міській раді з робочим візитом побувала делегація з Млинова на чолі із селищним головою Валерієм Левицьким. Метою приїзду стало вивчення основних аспектів життєдіяльності територіальної громади,  структурного устрою установ та організацій, які функціонують на її території.
05 Січня, 2017 р., 11:41
Напередодні світлоносного надвечір‘я від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  міської ради щиро вітаю всю громаду з приходом величного свята  - Різдва Христового.
05 Січня, 2017 р., 11:40
Депутати внесли зміни у статути закладів, що приймаються на бюджетне утримання Радивилівської ОТГ та позитивно проголосували за оновлену  редакцію додатку з їх більш чисельним переліком під час роботи чотирнадцятої сесії міської ради. 
04 Січня, 2017 р., 10:33
Колективи церковних хорів Української Православної Церкви  (УПЦ) Радивилівської об’єднаної громади запрошують жителів та гостей Радивилова, усіх бажаючих, на святкову коляду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних