21 Квітня, 2017 р., 15:52
У відповідності до чинного законодавства, яке здійснює регулювання містобудівної діяльності, сьогодні в залі засідань Радивилівської міської ради  відбулося громадське  обговорення детального плану території земельної ділянки, що знаходиться в постійному користуванні ТОВ ШТП "Маяк", і розташована за адресою: вулиця Героїв, 11. Участь у засіданні взяли міський голова М.Карапетян, члени виконавчого комітету та секретар міської ради І.Герасимчук, головний архітектор району М.М.Ярощук, жителі міста та інвестори проектних робіт. Відеопрезентацію схеми розташування майбутньої новобудови на тридцять квартир з цокольними приміщеннями та розлогою інфраструктурою  - гаражами та паркувальними місцями, дитячим та спортивним майданчиками у планувальній структурі житлового мікрорайону провів виконавець робіт М.Р.Лопушанський. Взявши до уваги думки  мешканців на вулиці, де заплановано розпочинати будівництво, були окреслені пропозиції, зокрема, вдосконалити технічну документацію у пунктах, які стосуються  електрозабезпечення, водовідведення, водо- та газопостачання, проведення інших інженерних комунікацій. Аби доопрацьований проект детального плану території земельної ділянки, де найближчим часом мають стартувати будівельні роботи, був максимально приведений у  відповідність до вимог чинного  законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил, громадськість виявила ініціативу знову зібратися на його обговорення. 
21 Квітня, 2017 р., 14:42
Відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2016 року № 67, 20 квітня 2017 року розпочалася атестаційна експертиза Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Згідно із зазначеним порядком у перший день експертизи відбулася публічна презентація закладу її керівником Пашулею Наталією Леонтіївною. Окрім цього, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І. Ковалевська довела до відома педагогічного колективу, представників батьківської громадськості  безпосередні дії органу управління освітою щодо створення умов для функціонування навчального закладу.
20 Квітня, 2017 р., 16:01
     Велике значення у роботі МЦСССДМ  відіграють благодійники, які безкорисливо допомагають нужденним і є великою підтримкою у роботі соціальних працівників. Саме перед великими святами ці люди першими приходять на допомогу працівникам центру. Завдяки принесеному одягу, іграшкам, продуктам харчування, сім’ї, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях мають змогу отримати гостинці до свят. І цей рік не став винятком. До Великодних свят благодійники спільно з працівниками МЦСССДМ відвідали Вербську санаторну школу-інтернат, куди відвезли солодощі для вихованців даного закладу.
19 Квітня, 2017 р., 15:04
У неділю, 30 квітня, на стадіоні в с.Підзамче, відбудеться футбольний турнір, присвячений пам’яті трагедії на Чорнобильській АЕС. Початок – о 10.30 годині
18 Квітня, 2017 р., 11:21
Громадські слухання з обговорення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3 га, що знаходиться в постійному користуванні ТОВ ШТП «Маяк» за адресою: вул.Героїв, 11 у м.Радивилів, Рівненської області, буде проведено  21 квітня ц.р.
12 Квітня, 2017 р., 11:51
Радивилівська міська рада відповідно до розпорядження міського голови №94-р від 13 березня 2017 року «Про оголошення місячника благоустрою на території Радивилівської об’єднаної територіальної громади» оголошує місячник з покращення благоустрою та санітарного стану території Радивилівської об’єднаної територіальної громади, який проводитиметься з 17 березня по 15 квітня 2017 року.
07 Квітня, 2017 р., 10:15
З метою підвищення якості обслуговування громадян, які отримують адміністративні послуги в міській раді, надання можливості жителям Радивилівської та сусідніх громад здійснювати платежі до бюджету та комунальні платежі не затрачаючи час на дорогу до банківської установи та черги, в адміністративному приміщенні міської ради на додаток до Ощадбанківського терміналу, встановлено банкомат та термінал ПРИВАТБАНКУ.
07 Квітня, 2017 р., 09:42
Вихованці та педагоги міського Будинку школяра разом з усіма християнами світу готуються до найвеличнішого з усіх свят – Великодня. Тому 5 та 6 квітня ними було проведено Великодні майстер-класи для жителів Радивилова. Щодня, в обідню пору, усі бажаючі могли навчитися малювати писанки, виготовляти шкрябанки, мальованки, декоративні яєчка  та великодні віночки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних