04 Квітня, 2017 р., 16:22
Минулого тижня завершились змагання  відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивилова з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників.
04 Квітня, 2017 р., 10:32
«Кожен ветеран – гордість нашої громади, приклад людського героїзму та незламності духу. Витуривши фашистського окупанта за межі рідної землі, саме на долі учасників та дітей війни випало лікувати її поранене тіло, піднімати з руїн, відбудовувати зруйновану інфраструктуру та промисловість. Честь і шана Вам»,  -  із таких щиросердечних слів було зіткане урочисте вітання ювіляру, жителю міста, учаснику Другої Світової війни Миколі Івановичу Ботвіну, який цими днями відзначив щедре дев’яносторіччя. З побажаннями міцного здоров’я,  квітами та цінним подарунком учасника війни віншували секретар міської ради І.С.Герасимчук, заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, голова міської ветеранської організації Д.К.Воронко. За сумлінну багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток Радивилівщини, невичерпну енергію та з нагоди відзначення 90-го дня народження Микола Іванович отримав ще й почесну грамоту Радивилівської міської ради. 
31 Березня, 2017 р., 14:59
30 березня о 16 годині відбулася зустріч музейчиків, краєзнавців, істориків та любителів краю. Тема сьогоднішньої бесіди: «Краєзнавчі доробки Федора Бортника». Серед присутніх племінниця Федора Бортника – Зінаїда Іванівна Герасимчук, краєзнавці нашої громади – Юрій Григорович Арламовський, Володимир Іванович Ящук, Євген Петрович Гудима, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Ігор Анатолійович Киричук. Всі вони поділилися спогадами про нашого земляка, патріота, краєзнавця та вчителя, якому судилося прожити нелегке життя політичного в’язня. Про життєвий шлях Федора Бортника була оформлена тематична виставка  експонатів з фондів музею. Про неї розповіла науковий співробітник музею Аліна Дузінська. А також директором музею було зачитано краєзнавчу роботу, яка увійшла до збірника Бродівської конференції «Зі спогадів краєзнавця Федора Бортника». На заході були присутні вчителі історії нашої громади, журналісти та працівники бібліотеки.
31 Березня, 2017 р., 14:55
У період з 29 по 31 березня відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради проведено методичні наради із вчителями-предметниками загальноосвітніх навчальних закладів громади, де обговорено питання вибору підручників для 9-класу. Окрім цього педагогів було ознайомлено із останніми освітянськими новинами країни та перспективами розвитку галузі в цілому у країні та ОТГ. 
31 Березня, 2017 р., 14:51
Питання  сім’ї надзвичайно важливе  у суспільстві в наш час. Міцна сім’ я протягом тисячоліть була і є запорукою задоволення людини власним життям. Але сім’я може бути міцна також завдяки народженню самого цінного в житті – це дитини. Ледь народившись, вона починає пізнавати світ. Для малюка важливо знати, що батьки поруч, що піклуються про нього. Важливу  підтримку у розвитку та вихованні надає держава. Кожній сім’ї, де є народжена дитина надається одноразова державна допомога.
31 Березня, 2017 р., 09:59
В середу, 5 квітня ц.р. о 14 год. 00 хв в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова вісімнадцята сесія міської ради восьмого скликання з таким порядком денним: 
29 Березня, 2017 р., 15:47
КЗ «Радивилівська дитяча мистецтв» Радивилівської міської ради  запрошує жителів та гостей міста, колишніх учнів та викладачів школи на ювілейний звітний концерт під назвою «Колиска творчості - свята», присвячений 50-річчю з дня заснування закладу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних