29 Березня, 2017 р., 15:46
Цієї пори на ставку Лев’ятинському впадає в очі одразу два значущі  перетворення: у висохле вщент плесо, нарешті, повернулась вода, а на знищеному корозією мості, який експлуатувався вже більш як півстоліття, розпочато ремонтні роботи.
27 Березня, 2017 р., 18:16
25 Березня 2017 року на стадіоні Оздоровчого табору «Веселка»  відбулися змагання з футболу. Учасниками змагань були діти  2005-2006 років народження. В цих змаганнях взяли участь наступні команди: м. Броди 1,  м. Броди 2,  м. Буськ, м. Дубно, м. Золочів, с. Козин, м. Радивилів КДЮСШ та «Метеор». Команди учасники були поділені на дві групи: група А та група Б. В групі А брали участь: м. Дубно, м. Буськ, м. Броди 2, Козин;  групі Б: Золочів, Броди 1, Радивилів та «Метеор».
24 Березня, 2017 р., 16:55
На часі - створення централізованої бібліотечної системи Депутати міської ради підтримали проект рішення про прийняття із спільної власності територіальних громад району на бюджетне утримання об’єднаної громади центральної районної бібліотеки, дитячої бібліотеки, а також мережі публічно-шкільних книгозбірень, розташованих на території населених пунктів об’єднаної громади з їхнім майном та книжковими фондами.
23 Березня, 2017 р., 11:09
В четвер, 23 березня ц.р. о 15 год. 00 хв. в залі засідань міської ради відбудеться сімнадцята позачергова сесія міської ради. На порядку денному: 
23 Березня, 2017 р., 09:54
Минулої неділі, 19 березня, місто відзначало 73-ю річницю визволення Радивилова і району від гітлерівських загарбників. З цієї важливої нагоди, після збору учасників торжества біля міської ради, відбулася традиційна церемонія покладання вінків до пам’ятників, що увічнили подвиг воїнів Другої світової війни. Вінки та квіти також лягли на могили Героїв Радянського Союзу Павла Стрижака, Андрія Демьохіна, Миколи Маркелова і Опанаса Волковенка, похованих на Меморіалі Слави.
21 Березня, 2017 р., 20:00
21 Березня, 2017 р., 19:54
    Відбулось урочисте відкриття  змагань «Спортивні надії Радивилівщини» які  проводяться з 19 березня по 01 квітня.
20 Березня, 2017 р., 16:45
Не з порожніми руками до сивочолих героїв завітали напередодні відзначення 73-ї річниці визволення міста та району від нацизму заступник міського голови з гуманітарних питань О.Пастух, очільники ветеранських організацій Д. К.Воронко, В.Бондар. Вони привітали учасників бойових дій 1941 – 1945 років за адресами їх проживання, вручаючи щедрі продуктові набори.
20 Березня, 2017 р., 16:39
У четвер, 23 березня 2017 року з 15 год. на базі Радивилівського  НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» ім. П.Г.Стрижака відбудеться нарада відповідальних працівників (інструктори та чергові) за проведенням пробного ЗНО.
20 Березня, 2017 р., 12:19
           Одним із напрямків роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є надання послуг та проведення роз’яснювальної роботи серед молоді та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в ході мобільного консультаційного пункту соціальної роботи, який працює в населених пунктах району. З метою проведення профілактичних заходів серед учнівської молоді спільно з обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було здійснено виїзд у Підзамчівську та Башарівську   зальноосвітні школи І-ІІІ ст., де проведено комплекс заходів спрямованих на профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі. У ході роботи із старшокласниками піднімалася проблема шкідливих звичок, венеричних захворювань, вагітність неповнолітніх, насилля в сім’ї та відповідальне батьківство. Із учнями 5-6 класів проведено бесіди з питань профілактики правопорушень.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних