Сторінка на стадії наповнення.

19 Квітня, 2024 р., 08:59
У розквіті життя від рук російських окупантів поліг у бою на Миколаївському напрямку фронту Захисник із нашої громади Владислав Володимирович Костюк (17.04.2003 – 19.04.2022 р.р.) Герою назавжди 19…
19 Квітня, 2024 р., 08:35
Ці питання стали темою сьогоднішнього тренінгу, який провела в Радивилові запрошена менторка Олеся Бурдюк - регіональна координаторка в роботі зі спільнотами від ГО Крим_ SOS.
18 Квітня, 2024 р., 17:07
Діє урядова грантова програма для розвитку садівництва та тепличного господарства. Дізнайтесь умови та скористайтесь!
18 Квітня, 2024 р., 16:54
В умовах війни захист дітей в надзвичайних ситуаціях – одна із найбільш актуальних тем сьогодення. Комунікуємо про важливе: на базі КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» відбулась інформаційна зустріч в форматі правової лекції, яку провела з працівниками освітньої та культурної мережі громади Олеся Бурдюк - регіональна координаторка по роботі зі спільнотами ГО Крим_ SOS.
17 Квітня, 2024 р., 17:03
У громаді розпочались творчі майстерки, де відроджують, актуалізують та популяризують українські пасхальні звичаї. Як і було анонсовано, «смачний» майстер-клас для наймолодших сьогодні відбувся у Радивилiвськiй мiській бiбліотеці.
17 Квітня, 2024 р., 16:48
Благодійна організація «Blaljus I Samverkan» зі Стокгольму передала на Рівненщину чергову допомогу. Цього разу спеціальний автомобіль приїхав до Радивилівської центральної міської лікарні.
16 Квітня, 2024 р., 16:28
Шановні учасники та учасниці опитування! Просимо дати відповідь на питання анкети. Вивчення потреб проводиться з метою формування молодіжної політики в Радивилівській громаді. Звертаємо вашу увагу, що опитування анонімне, всі результати будуть опрацьовані та представлені в узагальненому вигляді.
15 Квітня, 2024 р., 15:41
Протягом першого кварталу 2024 року суб’єкти господарювання Дубенщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 55,7 млн гривень податку на прибуток.
15 Квітня, 2024 р., 15:36
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що відповідно до п.п. 168.4.9 п. 168.4 ст. 168 розд. IV ПКУ суми податку, нараховані податковим агентом або фізичною особою, яка отримує доходи від особи, яка не є податковим агентом, з доходів за здавання фізичними особами в оренду (суборенду, емфітевзис) земельних ділянок, земельних часток (паїв), виділених або не виділених в натурі (на місцевості), сплачуються таким податковим агентом або такою фізичною особою до відповідного бюджету за місцезнаходженням таких об’єктів оренди (суборенди, емфітевзису).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних