Важливо зустрічатися з людьми

Дата: 16.02.2017 11:03
Кількість переглядів: 909

Фото без описуДнями у залі засідань Радивилівської міської ради народний депутат України від  Дубенського виборчого округу О.Дехтярчук проводив особистий прийом громадян.

Ті, хто прийшли на зустріч з депутатом, порушували теми різного характеру: звернення стосувалися не лише отримання допомоги на лікування, а й питань щодо якості соціального захисту вояків АТО на місцях, мізерної орендної плати за земельні паї, облаштування автобусної зупинки та впорядкування  огорожі на сільському кладовищі в с.Перенятин тощо.

  • На деякі моменти я особливо хочу звернути увагу, - підвів підсумок після проведення зустрічі з жителями Радивилівського району О.Дехтярчук. - Мене турбує, в першу чергу, якість надання соціальних послуг з боку держави, яке здійснюється через місцеві органи влади. Зокрема, я маю на увазі, представництво соціального захисту в Радивилівському районі. Невже так складно організувати роботу, аби, скажімо, вояк, який повернуся з бойових дій в зоні АТО, одразу потрапив під опіку держави? Адже для цього, власне, й існують органи соцзахисту. Невже їх спеціалістам так складно не тільки призначати субсидії, сидячи у кабінетах, а, все-таки, поклопотатись про опіку та супровід свого земляка-захисника? Сумно, коли матері оббивають пороги державних кабінетів, намагаючись отримати належні синові-атовцю пільги та підтримку. Аналогічну ситуацію я почув  від матері загиблого вояка  АТО з Козинської об’єднаної громади. Вбита горем жінка вже понад рік намагається отримати житло, яке по закону належить родині загиблого  - внукам у даному випадку. Тож ця бездіяльність говорить про байдужість і, певною мірою, черствість. Коли замість бути громадянами України, - стаємо державними службовцями. Таку державну службу я захищати не буду, - констатував народний депутат.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних