27 Січня, 2017 р., 16:38
 В п’ятницю, 27 січня, радивилівська громада долучилась до загальнонаціональних скорботних заходів, віддаючи шану світлій  пам’яті мільйонів єврейських роди, невинно закатованих в роки Другої Світової війни.
27 Січня, 2017 р., 10:11
В четвер, 26 січня, під час роботи позачергової п’ятнадцятої сесії міської ради депутати затвердили рішення, яке регулюватиме програму благоустрою Радивилівської об’єднаної територіальної громади у 2017-му році.
25 Січня, 2017 р., 14:26
До відома депутатів міської ради
25 Січня, 2017 р., 14:23
Цього понеділка О.Дехтярчук, народний депутат України  від нашого виборчого округу знову побував з робочим візитом у Радивилові.
23 Січня, 2017 р., 11:09
Міська площа  знову оповилась серпанком, зітканим із переливів різдвяної коляди: у п’ятницю, 20 січня, тут відбувся дивовижний різдвяний концерт за участю аматорських колективів об’єднаної громади під назвою «Небо і земля нині торжествують».
20 Січня, 2017 р., 18:27
Цієї п’ятниці, біля пам’ятного знака борцям за незалежність України, що на міському кладовищі, з нагоди Дня Соборності  відбулися мітинг та поминальна панахида. Світлу пам'ять численних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності й соборності, вшанували молитвою  міський голова М.Карапетян, керівництво районної ради й адміністрації, вихованці Радивилівського професійного ліцею, міського НВК «школа№2-ліцей», представники трудових колективів організацій та установ, священики міських храмів УПЦ КП.
19 Січня, 2017 р., 14:50
До відома депутатів міської ради восьмого скликання!
18 Січня, 2017 р., 11:55
Шановна радивилівська громадо!
16 Січня, 2017 р., 14:46
Біля «вифлеємської стаєнки», встановленої на головній площі Радивилова, цієї неділі відбулось видовищне свято коляди. Під дзвінкі переливи хорів православних церков міста й сіл об’єднаної громади тут творився по-справжньому різдвяний настрій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних