30 Травня, 2017 р., 09:34
Під завісу концертної програми, приуроченої до дня міста, центральна площа, уже традиційно, перетворилася на суцільну територію азарту.  Щоб випробувати свою удачу, радивилівці готувалися ще заздалегідь, купуючи не одного-два, одразу півдесятка, а то й десяток лотерейних білетів! Таке бажання хоча б раз піднятися на сцену за виграшем – цілком зрозуміле: щонайменше, тому, що в  переліку лотів щороку переважають вельми дороговартісні найменування – електроприлади, туристичні спорядження, кухонне начиння, інші, корисні для домашнього вжитку, речі. Тож інвестиції у цю частину свята сповна виправдовують себе вже після першої ж виграшної комбінації, якщо таку кому пощастить почути  з уст ведучих. З білою заздрістю спостерігаючи за улюбленцями Фортуни, яких таки не бракує у нашому славному містечку, кореспондент газети фіксувала щасливу мить кожного, кому повезло принести додому пам’ятний сувенір з Дня міста.  А суперприз вечора – сучасна, багатофункціональна мультиварка – дісталась міській жительці Марійці Парніцькій – мамі відомого радивилівського чемпіона з мотокросу Назарчика Парніцького. Заслужені вітання від усієї громади лунали на адресу Олександра Столярчука – не менш азартного та заповзятливого учасника, який виконав найбільше присідань з мішком цукру на плечах. За такі богатирські старання, цей стратегічний продукт з головної сцени Радивилова перекочував просто у комору зраділої родини Столярчуків.
30 Травня, 2017 р., 09:32
В переліку святкових традицій до Дня міста – поповнювати його інфраструктуру декоративними сюрпризами, новими спортивними та дитячими майданчиками. Цього травня центральну площу Незалежності  прикрасили ковані лавиці з електричною підсвіткою у вигляді сердець. Цей куточок стане романтичним символом для закоханих, а також всіх місцевих молодят у весільні дні їх урочистого єднання, сподіваються ініціатори ідеї в міській раді.
29 Травня, 2017 р., 18:14
Спробували змоделювати, як виглядала б ідеальна територія для дитячих розваг, викладачі міського будинку школяра. Післяобідньої пори у центрі міста розгорнулась справжня лабораторія дитячої творчості під доволі атмосферною назвою "Похімічимо", де наймолодші радивилівці малювали на асфальті, співали в караоке, брали участь у розважально-пізнавальних іграх, танцювальній анімації разом з вихованцями хореографічного ансамблю "Перлинки". Цей творчий мікс доповнила колоритна мистецька майстерня "Геральдика": у її гостинній світлиці під відкритим небом тривав процес виготовлення герба нашого міста з доволі незвичних матеріалів - квітів. Уже готовий сувенір директор будинку школяра С.Сова вручила міському голові М.Карапетяну на урочистостях з нагоди відзначення Дня міста. Переможців конкурсних змагань нагородила пам'ятними подарунками начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.Ковалевська. Суботній день залишив незабутні враження про свято і у наймолодших радивилівців: на центральних вулицях працювала виїзна торгівля, вабили погляд дитячі атракціони, батути, святкові розіграші. Про те, що Радивилів – місто сучасних поглядів та багатогранних талантів, засвідчив яскравий та екпресивний флеш-моб «Танцюють всі», що ним відкрили концертну програму дитячі хореографічні колективи, подарувавши глядачам першу феєрію святкових вражень. Букетом улюблених мелодій вітали місто оркестранти Будинку школяра та їх керівник Л.В.Тимощук.
29 Травня, 2017 р., 17:01
Більш як дві тисячі школярів  Радивилівської об’єднаної громади взяли участь в урочистостях з нагоди свята останнього дзвоника.
29 Травня, 2017 р., 15:57
Із спортивної мозаїки було викладено ранкову програму заходів, приурочених до відзначення Дня міста.
29 Травня, 2017 р., 15:06
З нагоди відзначення 453-ї річниці першої писемної згадки про Радивилів, минулої суботи у місті відбулися святкування, які знову об’єднали всіх його жителів у згуртовану і небайдужу громаду.
29 Травня, 2017 р., 12:45
У  навчальних закладах  Радивилівської ОТГ  відлунали останні шкільні дзвінки. У Радивилівській дитячій школі мистецтв відбувся випускний вечір. Цього року стіни  рідної  альмаматер залишили 28  вихованців, які здобули початкову мистецьку освіту – освоїли музичну грамоту, навчились грі на музичному інструменті, або образотворчому мистецтву. У фойє школи було розміщено виставку випускних художніх робіт. А юні музиканти традиційно   подарували  прощальний концерт. Музичний дарунок для старших товаришів  підготували наймолодші учні школи.Свято, яке пройшло у  зворушливій атмосфері,  завершилося спільною фотосесією на згадку про шкільні роки.
26 Травня, 2017 р., 15:43
25 травня 2017 року  відбувся  обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів Рівненщини. Засновником та організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.
26 Травня, 2017 р., 15:37
          У зв’язку із закінченням 2016/2017 навчального року та проведенням свята Останнього дзвінка Радивилівським міським головою Миколою Аракеловичем Карапетяном презентовано усім загальноосвітнім навчальним закладам класні дошки. Після літніх канікул, коли дзвінкоголоса дітвора повернеться у гомінкі класи, вони доречно стануть у пригоді і дітям і вчителям. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних