27 Листопада, 2017 р., 12:34
Кожної четвертої суботи листопада, коли звершуються молитви в пам'ять про мільйони наших співвітчизників, які стали жертвами голодоморів, у Радивилівській об’єднаній громаді відбуваються поминальні заходи. Під час цьогорічного скорботного зібрання згадали про одну із найстрашніших сторінок української історії – Геноцид 1932-193… чорного років…
23 Листопада, 2017 р., 14:38
Близько 300 представників органів місцевого самоврядування-членів Асоціації міст України стали учасниками загальних зборів, які відбулись минулого тижня у м.Києві за участю Прем’єр -Міністра України В.Гройсмана.  На дні діалогу з парламентом побував і голова міської ради Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян.
22 Листопада, 2017 р., 14:34
Запалили лампадки, поклали квіти, звершили молитву… У вівторок, 21 листопада, у Радивилівській об’єднаній громаді відзначили День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента на знак вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей та європейського вибору нашого народу. В центрі міста відбулося народне віче, поминальна панахида та мистецька акція за участю творчих колективів міського будинку культури.
21 Листопада, 2017 р., 11:41
Дерева – не лише зелена окраса населених пунктів, а й потенційна небезпека. Особливо, коли вони відживають свій вік і набувають статусу аварійних… Аби струхлявілі  дерева, бува, не впали на голову комусь із випадкових перехожих, у старостинських округах об’єднаної громади на повні оберти розгорнуто роботу з їх видалення. На місцях зрізаних велетнів, вже традиційно, запланували висадити молоді саджанці.
20 Листопада, 2017 р., 16:52
Радістю наймолодших ознаменувалося цьогорічне професійне свято трудівників сільського господарства; всіх, хто присвятив свою долю благородній і безперервній, як саме життя, справі. Минулої неділі у цьому селі  Підзамчівського старостинського округу Радивилівської ОТГ діти перерізали рожеву стрічку, відкриваючи новенький ігровий майданчик!
17 Листопада, 2017 р., 15:58
Радивилівська міська рада ЗАПРОШУЄ УСІХ НЕБАЙДУЖИХ ЖИТЕЛІВ МІСТА ТА ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЖАЛОБНИХ ЗАХОДІВ, ПРИУРОЧЕНИХ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ ТА ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ. Мітинг-реквієм та поминальна панахида розпочнуться в суботу, 25 листопада о 15:00 біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів (поблизу залізничного вокзалу). А о 16:00 пройде загальноукраїнська хвилина мовчання. Громадська хода до пам’ятного знаку жертвам голодоморів розпочнеться о 14:30 від приміщення міської ради.
17 Листопада, 2017 р., 15:57
Радивилівська міська рада ЗАПРОШУЄ УСІХ БАЖАЮЧИХ у вівторок, 21 листопада, долучитися до відзначення Дня Гідності та Свободи. Початок заходів – о 14.00 годині, біля пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні в м.Радивилів.
17 Листопада, 2017 р., 12:11
23 листопада 2017 року з 10.00 год. до 13.00 год. в приміщенні Радивилівського відділу Дубенської місцевої прокуратури по вул.Козланюка,37 у м.Радивилів буде здійснювати прийом громадян заступник поркурора Рівненської області Василів Олег Богданович.
17 Листопада, 2017 р., 12:06
Про приймання поштової кореспонденції на адресу Управоіння Національного банку України у Рівненській області 1, 2
13 Листопада, 2017 р., 15:54
З 01. 01. 2017 запрацював новий механізм оплати послуг за санаторно-курортне лікування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, який базується на  укладанні тристоронньої угоди між постраждалою особою, управлінням соціального захисту населення та санаторно-курортним закладом. При цьому постраждала особа самостійно обирає  санаторно-курортний заклад для оздоровлення. Розміри відшкодування санаторіям за надане лікування в 2017 році становлять:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних