Творчий вечір Марії Федорович

Дата: 18.09.2019 09:29
Кількість переглядів: 530

По житті - з піснею!

Фото без описуПо-особливому зазвучала ця осінь у долі Марії Володимирівни Федорович, музичного керівника творчого об'єднання любителів пісні "Надвечір'я". Наче сім нот - так і сім десятиліть її життя - злагоджено вишикувались дивовижним акордом, щоб тепер зазвучати у ювілейній тональності.

За час, відколи Марія Володимирівна стала частиною ветеранського колективу, вона проявила себе не лише як професійний музикант, а як авторка чудових віршів та композитор. Написала близько ста пісень, які увійшли до репертуару клубу " Надвечір'я" і після дебюту одразу ж завоювали і дотепер примножують любов глядача. Усе тому, кажуть шанувальники, що від них віє дивовижною енергетикою та емоційним різноманіттям.

У залі колишнього кінотеатру відбувся концерт-вітання, присвячений творчим досягненням Марії Володимирівни Федорович. Щоб поринути у сяйво неповторних пісень і мелодій, зібрався повен зал гостей і поціновувачів її таланту. Від імені міського голови щирі вітання музичному керівнику клубу «Надвечір’я» висловила секретар Радивилівської міської ради Інна Станіславівна Герасимчук. Вручивши квіти та почесну грамоту з нагоди прийдешнього ювілею, вона побажала Марії Володимирівні подальшого творчого неспокою і плідного довголіття на сцені при доброму здоров'ї. Віршовані рядки присвятила головній героїні мистецької події міська поетеса Надія Петрівна Вечорко. Музичне вітання прозвучало і від хористів Свято-Введенського храму, богослужіння в якому щонеділі і в святкові дні прикрашає своїм співом Марія Володимирівна. Віншували талановиту й завжди чуйну колегу і учасники клубу " Надвечір'я". У їх виконанні прозвучали кращі авторські твори ювілярки. Свято дорогої матусі, бабусі, й прабабусі разом з усіма розділила велика й любляча родина. Адже за ці роки не тільки піснями збагатилося життя Марії Володимирівни: виховала двох доньок, має п'ятеро онуків, уже й дочекалася двох правнуків. На солодкій коровайній ноті завершився концерт творчої праці Марії Федорович: віриться, що те добро, з яким вона іде по світу, повертатиметься сторицею у її чудових піснях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних