22 Лютого, 2018 р., 17:07
Час, коли найпопулярнішими із видів родинного дозвілля вважалися диван та пасивний перегляд телепередач,  давно в минулому. Більшість сучасних сімей – люди творчі, активні та креативні, які завзято плекають фізкультурно-спортивні традиції. Всі, кому близьке по духу життя, насичене адреналіном, зійшлися минулої п’ятниці у залі Радивилівського НВК «школа№2-ліцей»: тут відбувся другий етап обласної гри «Сімейні перегони».
22 Лютого, 2018 р., 09:39
  Хоча на дворі ще зима, але вже сезон відпочинку та оздоровлення дітей 2018 розпочато. Цього місяця двоє дітей нашого міста поїхали на відпочинок в Український дитячий центр «Молода гвардія», який розташований у прекрасному місці України, біля безкраїх берегів Чорного моря та серед ласкавого шепоту хвиль, у місті Одеса.
21 Лютого, 2018 р., 09:52
Вся Україна в ці дні згадує і схиляє голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися і віддали своє життя за Україну тоді, коли вона стояла перед важливим  історичним кроком  –  стати незалежною Європейською державою.
21 Лютого, 2018 р., 09:18
Сьогодні, у День пам’яті Героїв Небесної Сотні, радивилівська громада вшановувала подвиг людей, які вийшли на мирний протест і загинули від куль снайперів у самому центрі, здавалося б, мирної столиці.
19 Лютого, 2018 р., 17:40
Минуло 29 років, відколи закінчилась гібридна війна на території Афганістану. Збройний конфлікт, що тривав майже 10 років, сьогодні характеризують як несправедливий і найкривавіший.  Його жертвами стали, в тому числі, майже три з половиною тисячі українців.
13 Лютого, 2018 р., 11:22
 Завершилась зимова першість Радивилівщини  з міні – футболу, памяті воїнів – інтернаціоналістів, загиблих в АТО, де з 9 команд, призери розташувались так у підсумковій таблиці:
12 Лютого, 2018 р., 16:24
Справжня народна забава, що зберегла свої давні традиції, пов’язані із проводами зими, відбулась у Башарівці.
09 Лютого, 2018 р., 12:45
До відома депутатів міської ради!
09 Лютого, 2018 р., 12:18
Пообідньої пори в четвер, 8 лютого, у Радивилівському  історичному музеї зібрались всі небайдужі до креативності, таланту, мистецтва. Тут відбулась святкова презентація виставки робіт талановитої  художниці і майстрині прикладного мистецтва, викладачки  Рівненського державного гуманітарного університету Ірини Локшук та її студентів.  Основні питання зустрічі зосередились довкола теми народження рукотворних килимів. Рівненська гостя радо поділилась секретами про те, як її ідеї «одягаються» в нитки та колір, щоб потім стати витвором мистецтва…
07 Лютого, 2018 р., 15:34
«Головне завдання керівництва громади – створити сприятливі умови для якісного навчально-виховного процесу дітей», - наголосив у своєму виступі голова міської ради М.А.Карапетян. Сьогодні він, разом із заступником О.В.Пастухом та начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту І.М.Ковалевською, передали  у користування загальноосвітнім навчальним закладам Підзамчівського та Дружбівського старостинських округів об’єднаної громади шкільні автобуси. Приємні несподіванки чекали й на вихованців тамтешніх дитсадків: їм було вручено солідні набори новеньких іграшок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних