У Немирівській школі капітально відремонтували спортивний зал

Дата: 31.10.2019 16:10
Кількість переглядів: 397

Фото без опису Визначальним чинником успішного результату вкотре стала скоординована робота  влади Радивилівської ОТГ з педагогами та батьківським комітетом школи.  Реконструкція залу, на яку цей освітній заклад очікував аж п'ятдесят (!) років, нині успішно завершена саме завдяки новому господарському підходу, людській згуртованості та вмінню спрямовувати зусилля на спільну мету.

 За рахунок бюджетних коштів у спортивному залі Немирівської школи проведено капітальний ремонт стін та замінено стелю, наново змонтовано систему опалення та придбано енергозберігаючі вікна. Нові у спортивному залі й вхідні двері, тут, до того ж, повністю замінено дерев’яне покриття долівки.

Усі ці перетворення, безумовно, підуть на користь юним спортсменам, які відтепер займатимуться фізичною культурою в комфортних та естетичних умовах. Неабияк радіють з цього приводу батьківська спільнота, а також увесь педагогічний колектив школи. Оновлення залу немирівчани називають безпрограшною інвестицією в майбутнє. Адже реалізовано можливість спортивного розвитку  дітей, зміцнення їх здоров’я.  Молодь, яка зростає у цій школі, має всі умови для того, щоб вже невдовзі здобувати яскраві перемоги на різних стартах, примножуючи спортивну славу як  навчального закладу, так і усієї об'єднаної громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних