Щедрих творчих ужинків бажали працівникам культури

Дата: 07.11.2019 15:25
Кількість переглядів: 400

Фото без описуБагата талантами Радивилівська об’єднана громада! Кожного разу виходячи до глядачів, місцеві аматори сцени дивують артистизмом, вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом та різносторонністю репертуару.

Культурологічну діяльність Радивилівської територіальної громади здійснює Комунальний заклад «Радивилівський міський будинок культури», а також його сільські філіали в Підзамчому, Гаях-Лев’ятинських, Дружбі, Перенятині. Тут функціонують  вокально-хорові колективи,  хореографічні,  театральні  гуртки , гуртки художнього читання та любительські  об’єднання. З них 6 колективів носять почесне звання “Народний аматорський”, 3 - “Дитячий зразковий”.

Всіх, хто творить феєрію свята, сьогодні зібрав на урочистому привітанні Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. Він зауважив:

  • Немає такої події у нашому місті та громаді, де б ви, шановні працівники культури, не брали активної участі. І не просто активної, а найпершої. Завдячуючи щоденній праці клубних працівників, керівників та учасників мистецьких колективів, кожне свято та урочиста мить в житті нашої об’єднаної громади - яскраві й талановито організовані. Є таке народне прислів’я: без традиції немає культури, а без культури немає нації. Тож саме аматорські колективи, які ви очолюєте, зберігають і передають ось ці традиції людям. Про ваш високий мистецький рівень відомо не тільки за межами області – вам аплодують та вручають дипломи переможців на всеукраїнських фестивалях-конкурсах, про радивилівські таланти відомо і поза межами нашої країни. Велика вдячність вам за це, - підкреслив міський голова і в якості святкового подарунка вручив на потреби Будинку культури комплект радіомікрофонів.

Побажавши працівникам сцени щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну працю, він нагородив Почесними грамотами, квітами та святковими преміями представників творчих колективів громади – Я.В.Гуску, балетмейстера Зразкового аматорського ансамблю сучасного танцю «Калейдоскоп»  КЗ «Радивилівський МБК»;  Н.П.Додь, художнього керівника філіалу «Будинку культури с. Підзамче»; Ю.А.Додя, звукорежисера КЗ «Радивилівський  міський будинок культури»; Г.Г. Мирончук, заступника директора КЗ «Радивилівкий МБК»; А.О.Мудрика, техніка КЗ «Радивилівський  міський будинок культури»;  К.Я.Паскаль, балетмейстера Зразкового аматорського ансамблю танцю «Soulart» КЗ “Радивилівський МБК».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних