РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА: ГРОМАДАМ РІВНЕНЩИНИ НАГАДАЛИ ПРО ДІЇ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНИХ ТРИВОГ

Дата: 02.07.2022 11:23
Кількість переглядів: 288

Зокрема про те, що під час сигналу «повітряна тривога», усі торговельні заклади припиняють роботу та зачиняються на той час, доки не буде дано «відбій» тривоги.

Фото без опису

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України, збільшенням обстрілів цивільних об’єктів, об’єктів із масовим перебуванням людей та об’єктів критичної інфраструктури, у Радивилівській міській раді відбулось обговорення алгоритму дій у випадку повітряної тривоги (ракетної небезпеки) та оповіщення населення з метою подальшого оперативного укриття у захисних спорудах.

Відбулась відео селекторна нарада за участю, зокрема, фахівців служби державної служби із надзвичайних ситуацій Рівненщини, які надали компетентні роз’яснення, як діяти цивільному населенню у військовий час.

Основну увагу зосередили на найбільш небезпечних видах вогневого ураження під час воєнних дій, в результаті чого можлива велика кількість випадкових жертв серед населення, і про правила, які допоможуть вберегти життя.

Відео селекторна нарада об’єднала на одній діалоговій платформі як представників органів місцевого самоврядування, так і суб’єктів господарювання, що експлуатують об’єкти із масовим перебуванням людей в Рівненській області.

На актуальні питання роз’яснення надали Сергій ПОДОЛІН, перший заступник голови ОДА, Юрій КОРЕЦЬКИЙ, начальник ГУ ДСНС України в Рівненській області, Володимир СИНІЦЬКИЙ, начальник управління організації реагування

на надзвичайні ситуації та цивільного захисту ГУ ДСНС у області, Юрій МАЙСТРОВ, заступник начальника відділу організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України у області, Андрій МЕЛЬНИЧЕНКО, заступник начальника управління – начальник відділу збору інформації та оповіщення управління цивільного захисту департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних