21 Травня, 2023 р., 12:24
- ВИГРАЛА КОМАНДА СИЛЬНІШИХ, ЯКІЙ ПОСМІХНУЛАСЬ УДАЧА, - наголосив у своєму вітанні під час урочистого нагородження міський голова Микола Карапетян та побажав усім при міцному здоров'ї, уже під мирним небом ПЕРЕМОЖНОЇ України зустрітися на великому футболі в Радивилові і наступного року.
21 Травня, 2023 р., 12:19
Завдяки благодійним внескам учасників буде закуплено необхідні медзасоби лікарям-УФАМівцям, які у сьогоднішній воєнний час рятують життя наших захисників на фронті.
20 Травня, 2023 р., 18:38
За підтримки Радивилівської міської ради, за кубок міського голови на стадіоні «Колос» з самого ранку тривають гарячі футбольні баталії.
19 Травня, 2023 р., 19:03
МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА КАРАПЕТЯН ІНІЦІЮВАВ МОТИВУВАТИ ГРОШОВИМИ СЕРТИФІКАТАМИ  ТИХ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ, ЯКІ ВІДЗНАЧИЛИСЬ ВИСОКИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ  НА ОБЛАСНОМУ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНЯХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД.
19 Травня, 2023 р., 10:34
Для припинення розгалуженої злочинної мережі та проведення слідчих дій у 20-ти регіонах держави проведено спецоперацію, у якій брали участь понад 500 співробітників Національної поліції. У результаті викрили 56 зловмисників: вони розсилали фішингові посилання для отримання даних про банківські картки громадян. У такий спосіб фігуранти отримали доступ до рахунків, із яких привласнили близько 15 мільйонів гривень.
19 Травня, 2023 р., 08:35
Українська письменниця вже вдруге з візитом у Радивилові: сьогодні у актовій залі КЗ "Радивилівська дитяча школа мистецтв" відбулось її спілкування з шанувальниками.
18 Травня, 2023 р., 14:56
Сьогодні отримали фото від наших захисників, яким від Радивилівської громади було придбано спорядження - рацію " Motorola R7a VHF" , вартістю 29 595 грн, та беруші активні "Walkers" - 4 762 грн.
18 Травня, 2023 р., 14:30
Ми - сильна, свободолюбива нація і гідні такого одягу, як вишиванка !!!! Вишиванка несе в собі набагато більше, ніж красу. У ній - зв'язок поколінь, які передають у спадок свою працю, культуру, незламний дух.
18 Травня, 2023 р., 11:23
Бійці 7 -ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів долучились до відзначення Всесвітнього Дня вишиванки та загальнонаціонального флешмобу.
18 Травня, 2023 р., 10:49
Дубенська районна рада оголошує добір кандидатів у присяжні Радивилівського районного суду Рівненської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних