Майже 97 млн грн податку на доходи фізичних осіб сплачено платниками Дубенського району

Дата: 26.02.2024 14:27
Кількість переглядів: 106

За січень 2024 року платники податків Дубенського району спрямували до бюджетів усіх рівнів 96,9 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Фото без опису

Зокрема, із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 49 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 47,9 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Сумління кожного працедавця - головний чинник, що сприяє надходженню податку на доходи фізичних осіб до бюджетів усіх рівнів. Платники податків продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Окрім того, саме легальне працевлаштування передбачає визначені законом соціальні гарантії найманому працівнику у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

Сучасний сервіс Електронний кабінет дозволяє взаємодіяти з податковою службою дистанційно, без особистих візитів до служби. Через сервіс «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету є можливість заповнити, подати податкову декларацію в електронному вигляді, автоматично перевірити на наявність арифметичних помилок та надіслати її до контролюючого органу. А для декларантів, які використовують право на податкову знижку є можливість додавання електронних копій первинних документів.  

Звертаємо увагу, що для подання декларації громадяни також можуть скористатися мобільним застосунком «Моя податкова».   

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних