08 Червня, 2023 р., 13:22
Вся Україна зараз разом із Херсонщиною - цинічний підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС в ніч із 5 на 6 червня, - не може залишити байдужим жодне серце.
08 Червня, 2023 р., 13:08
Обговорили виклики, що стоять перед закладами освіти в умовах воєнного стану - забезпечення стану готовності захисних споруд, безпеку учасників освітнього процесу, компʼютеризацію та підключення до інтернету, діяльність закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Усе це - повноваження та зона відповідальності органів управління освітою в громадах.
07 Червня, 2023 р., 16:01
Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні реалізує проект «Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни».
07 Червня, 2023 р., 13:18
Хоча з моменту попереднього прибирання не минуло й тижня, на його дні зараз - нові речові докази огидного варварства, на яке здатні окремі представники нашої громади.
06 Червня, 2023 р., 10:50
За дорученням начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля, для інспектування споруд цивільного захисту було сформовано 136 груп у складі поліцейських, рятувальників та представників органів місцевого самоврядування.
04 Червня, 2023 р., 13:22
Він був запроваджений для ушанування пам'яті діток, що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року, рішенням Верховної Ради України від 1 червня 2021 року. А війна уже веде відлік у 2023-му.. За даними дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну загинула 501 дитина і ще майже тисяча дістали поранення.
02 Червня, 2023 р., 13:19
Участь у заході взяло майже 80 учасників. Плідної та конструктивної роботи старостам побажав перший заступник голови ОВА, депутат обласної ради Сергій Подолін

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних