01 Червня, 2023 р., 16:02
Зловмисники у телефонних розмовах випитували дані банківських карт потерпілих, видаючи себе за працівників банків або правоохоронців. Жертвами правопорушників були громадяни Ізраїлю. Шахрайську схему викрили в ході міжнародної поліцейської операції. 
01 Червня, 2023 р., 13:55
Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, зростати та розвиватися , не остерігаючись тривог…
01 Червня, 2023 р., 13:08
В програмі свята були і показові виступи пожежників, і показові виступи поліцейських нашої громади.
01 Червня, 2023 р., 13:03
у міському парку відпочинку до Міжнародного дня захисту дітей творили зразкові дитячі колективи міського Будинку культури КЗ "Радивилівський МБК":
01 Червня, 2023 р., 12:50
Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.
01 Червня, 2023 р., 11:35
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
01 Червня, 2023 р., 11:33
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, як поновлюється реєстрація платника ЄП після закінчення процедури адміністративного або судового оскарження рішення контролюючого органу про анулювання реєстрації платника ЄП – ФОП, у разі прийняття рішення на користь такого платника.
01 Червня, 2023 р., 11:27
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що до платників єдиного податку четвертої групи належать фізичні особи – підприємці, які провадять діяльність виключно в межах фермерського господарства, зареєстрованого відповідно до Закону України «Про фермерське господарство», за умови виконання сукупності таких вимог:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних