09 Червня, 2023 р., 13:10
- Провідного спеціаліста відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності Радивилівської міської ради.
09 Червня, 2023 р., 08:21
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до змін  внесених до  Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» спрощено процедуру включення фізичних осіб – благодійників до Реєстр волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії  Російської Федерації.
09 Червня, 2023 р., 08:20
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 66.1 ст. 66 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) підставами для внесення змін до облікових даних платників податків є, зокрема:
09 Червня, 2023 р., 08:19
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що розпломбування РРО здійснюють сервісні центри обслуговування. При цьому, підстави для розпломбування затверджено наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547. Зокрема, розпломбування реєстраторів розрахункових операцій та вилучення довідки про опломбування здійснюються у таких випадках:
09 Червня, 2023 р., 08:17
За підсумками п’яти місяців 2023 року платниками податків Дубенського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 602,2 млн гривень ПДФО. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до зведеного бюджету цього податку зросли на  226,5 млн гривень
09 Червня, 2023 р., 08:10
Основне завдання Держпраці - сприяти безпечності та прозорості бізнесу: консультувати, інформувати та допомагати  дотримуватись законодавства усіма учасниками трудових відносин.
08 Червня, 2023 р., 15:55
Шахраї в інтернеті збирали гроші нібито на потреби українських захисників та отримали пожертви від понад двох тисяч осіб. Коштами вони розпорядилися на власний розсуд. Організатору схеми оголосили підозру, йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі.
08 Червня, 2023 р., 13:22
Вся Україна зараз разом із Херсонщиною - цинічний підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС в ніч із 5 на 6 червня, - не може залишити байдужим жодне серце.
08 Червня, 2023 р., 13:08
Обговорили виклики, що стоять перед закладами освіти в умовах воєнного стану - забезпечення стану готовності захисних споруд, безпеку учасників освітнього процесу, компʼютеризацію та підключення до інтернету, діяльність закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Усе це - повноваження та зона відповідальності органів управління освітою в громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних