18 Травня, 2023 р., 09:20
«Допоможіть»! Почули чийсь голос неподалік поліцейські офіцери громади, які приїхали на виклик на вулицю Шкільну в Радивилові. За кілька метрів побачили на тротуарі дівчину, а біля неї — кров.
18 Травня, 2023 р., 08:47
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
18 Травня, 2023 р., 08:10
Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з комплексного просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 
18 Травня, 2023 р., 08:07
Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю. Контролюючі органи обчислюють суми земельного податку та надсилають або вручають особисто платнику за місцем його реєстрації до 1 липня поточного року повідомлення-рішення. В свою чергу, фізичні особи сплачують земельний податок протягом 60 днів з дня вручення повідомлення – рішення.
18 Травня, 2023 р., 08:06
Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що одними із обов’язкових відомостей, які вносяться до реєстру платників єдиного податку є види господарської діяльності, які планує здійснювати суб’єкт господарювання. Відтак, платники єдиного податку у разі зміни відомостей, внесених до реєстру платників єдиного податку, мають надати заяву, до якої, зокрема включаються і відомості про зміну видів господарської діяльності.
18 Травня, 2023 р., 08:05
Головне управління ДПС у Рівненській області вчергове нагадує про необхідність, в разі зміни місцезнаходження чи внесення інших змін до своїх облікових даних, подання суб’єктами господарювання повідомлення до контролюючого органу. Інформацію про зміни платник має надавати використовуючи форму 20-ОПП.
18 Травня, 2023 р., 08:04
Господарюючі суб’єкти Дубенського району у січні - квітні 2023 року сплатили до бюджетів усіх рівнів 112,3 млн гривень податку на прибуток. Це на 74,6 млн гривень більше, ніж у минулому році. 
18 Травня, 2023 р., 08:03
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що члени фермерського господарства, якщо вони не є особами, які підлягають страхуванню на інших підставах, визначено платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) і такі платники зобов’язані стати на облік в контролюючих органах як платники ЄВ.
17 Травня, 2023 р., 17:29
Це на власному прикладі показує колектив Радивилівської міської ради, який сьогодні організованою толокою здійснив обкошування території та впорядкування всієї території міського парку відпочинку.
17 Травня, 2023 р., 08:31
Повідомляємо Вас, що в с. Немирівка та с. Бугаївка буде проведено обробіток посівів кукурудзи із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на полях ТОВ "Агролан Крупець", СФГ "Крупецьагроптиця".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних