ПЕРЕЙМАЛИ ДОСВІД УПРАВЛІННЯ

Дата: 10.01.2017 16:54
Кількість переглядів: 734

Фото без описуДнями у Радивилівській міській раді з робочим візитом побувала делегація з Млинова на чолі із селищним головою Валерієм Левицьким. Метою приїзду стало вивчення основних аспектів життєдіяльності територіальної громади,  структурного устрою установ та організацій, які функціонують на її території.

У грудні минулого року Млинівщина зробила рішучий крок назустріч децентралізації, провівши місцеві вибори: на посаду голови тамтешньої громади претендувало аж восьмеро кандидатів. За результатами голосування переміг підприємець Валерій Левицький.  

Робота млинівської делегації у Радивилівській територіальній громаді розпочалася із офіційної зустрічі з першими особами. Відповіді на найбільш актуальні запитання млинівчан надавали заступник міського голови В.Ісюк, керуючий справами міської ради С.Гуща, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту й туризму міської ради І.Ковалевська.

Відбувся жвавий обмін думками щодо обраного напрямку реформування місцевого самоврядування, обговорення переваг та труднощів, які доводилось долати в процесі об’єднання. Сьогодні Радивилівська територіальна громада є однією із найбільших об’єднаних громад на Рівненщині. І хоча лише нещодавно розпочато її новий відлік в історії, набутий досвід дозволяє стати тим продуктивним інформаційним майданчиком, де можна отримати професійні консультації щодо наріжних каменів реформування і побачити приклад перших позитивних результатів та зрушень, відчутних для людей.

Наталка Янчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних