«ХАЙ ПРИНЕСЕ ВАМ БОЖЕ ДИТЯТКО ВІРИ Й ДОСТАТКУ!»

Дата: 10.01.2017 16:58
Кількість переглядів: 836

Фото без описуРіздвяними колядками та новорічними віншуваннями працівників апарату Радивилівської міської ради привітали самодіяльні колективи та церковні хори міста й сіл об’єднаної громади.

Чуєте? Знову урочисто лунає коляда над різдвяним Радивиловом! Потріскує січневий морозець, але  дзвінкоголосим колядникам він не на заваді: велелюдні ватаги із шестипроменевою «вифлеємською зіркою», як велить звичай, навідуються до кожної хати. Сповіщають господарям добру звістку: «Син Божий народився!». За прадавніми традиціями, колядники не забували ні стареньких самотніх, ані убогих, ані хворих. Своїм приходом кожному дарували радість та вселяли надію на кращий прийдешній рік. До звичної нам палітри святкування новорічно-різдвяного циклу гармонійно вплелася і сучасна традиція – віншувати трудові колективи. Тож післясвятковий робочий тиждень у міській раді розпочався із срібних переливів дзвіночків: то щільно юрбилися на порозі колядники! Вже багато років поспіль створюють святковий настрій, колядують, щедрують, посівають, бажаючи міському голові М.Карапетяну, його заступникам, усьому колективу щастя й нових звершень у новому році Фото без описусамодіяльні дитячі колективи, ветеранські клуби «Надвечір’я», «Затишок», церковні хори, духовенство. І ця новорічна пора не стала винятком: у холі, біля прикрашеної ялинки, панувала по-домашньому тепла атмосфера. Одними з перших величали новонародженого Ісуса колядою прихожани міського Введенського храму Пресвятої Богородиці, самодіяльний дитячий колектив с.Баранне (керівник М.Ясковець). Разом із ними колядували і працівники міської ради. Як і годиться, від імені всього колективу міський голова щиро подякував за різдвяну коляду і щедро віддячив колядникам. А секретар ради І.Герасимчук вручила дітям солодощі.                          Наталка Янчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних