25 Жовтня, 2016 р., 16:55
CПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ  МАЙДАНЧИК - ДЛЯ ВУЛИЧНИХ ТРЕНУВАНЬ
05 Жовтня, 2016 р., 12:31
4 жовтня ц.р. в Залі засідань міської ради проведено спільне засідання постіних комісій по підготовці до чергової восьмої сесії міської ради. Правомочними було 3 комісії із загальною чисельністю 14 депутатів. Розглянуто та погоджено 5 проектів рішення про внесення змін до бюджетів ОТГ. Обговорено Статут ОТГ. Як зазначив автор проекту Статуту керуючий справами міськвиконкому Сергій Гуща, сільські ради та міська ще керувалися в своїй діяльності окремими статутами. Прийшов час створити спільний установчий документ, яким керуватимуться в роботі всі жителі громади.
03 Жовтня, 2016 р., 11:23
Відтепер жителям Радивилівської об'єднаної територіальної громади не потрібно затрачати час на дорогу та чергу в банку під час оплати адміністративних зборів за прописку - виписку, реєстрацію нерухомого майна та інших. Окрім цього за допомогою терміналу, можна здійснити оплату комунальних платежів, дитсадок, сплатити земельний податок та просто поповнити телефон. Також у холі адмінприміщення облаштоване місце для написання заяв.
20 Вересня, 2016 р., 17:48
До відома депутатів Радивилівської міської ради восьмого скликання!
30 Серпня, 2016 р., 09:24
06 вересня ц.р. о 14 год. 00 хв. в Залі засідань міської ради відбудеться позачергова сьома сесія міської ради восьмого скликання. На порядку денному такі питання:
25 Серпня, 2016 р., 19:00
Бюро надаватиме безоплатні юридичні консультації всім верствам населення.
08 Серпня, 2016 р., 16:07
До відома депутатів міської ради восьмого скликання !
03 Серпня, 2016 р., 15:46
Радивилівська міська рада оголошує про намір передати в оренду частину адміністративного приміщення – холу Радивилівської міської ради за адресою: 35500, Рівненська область, м. Радивилів, вул. Паркова, 5  площею 2 квадратні метри для встановлення банківського платіжного терміналу.
28 Липня, 2016 р., 09:40
В пятницю, 05 серпня ц.р. о 14 год. 00 хв. в Залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова пята сесія Радивилівської міської ради обєднаної териоріальної громади восьмого скликання з наступним порядком денним*:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних