04 Липня, 2017 р., 11:01
У вівторок, 11 липня ц.р. о 14 год. 00хв.  в Залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова двадцять пята сесія міської ради восьмого скликання.
29 Червня, 2017 р., 12:42
Розясненння Міністрества регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.06.2017 № 7/10-6435  щодо механізму реструктуризації заборгованості населення за спожиті житлово-комунальні послуги
28 Червня, 2017 р., 15:26
Напередодні одного з головних свят нашої держави  - Дня Конституції України – в місті відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а також організовано низку тематичних заходів.
27 Червня, 2017 р., 09:27
Немає жодної галузі, жодної людини, яка б не жила молодістю. Тому і спортивне життя міста має своїх чемпіонів, а також щоразу відкриває їх нові імена. Присвячений святкуванню Дня молоді, в місті відбувся чемпіонат з настільного тенісу.
27 Червня, 2017 р., 09:19
Всім, хто відчуває себе молодим не лише за віком, але й душею, минулої неділі було підготовлено вельми насичену та різноманітну програму заходів. А стартували вони із силових змагань, що на майданчику біля міської служби молоді.
26 Червня, 2017 р., 11:49
Цієї суботи, 24 червня, минає три роки, відтоді, як з переносного зенітного комплексу російські найманці збили гелікоптер сил АТО Мі-8МТ. Під час тієї ворожої атаки загинули дев’ять військовослужбовців, троє з яких — члени екіпажу, та четверо співробітників СБУ. На борту перебували фахівці, які встановлювали апаратуру з метою організації моніторингу простору, фіксації фактів порушення Плану мирного врегулювання конфлікту на сході України, а серед них – і наш земляк, пілот-підполковник Андрій Бєлкін.
22 Червня, 2017 р., 16:20
Під час роботи позачергової сесії міської ради, яка відбулась минулого вівторка, 20 червня.
22 Червня, 2017 р., 16:17
22 червня 1941 року фашистська Німеччина напала на Радянський Союз. Ця дата завжди буде жити в пам'яті нашого народу:  радивилівська громада, як і вся країна, відзначила День скорботи і вшанувала пам'ять загиблих на полях бою. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних