На захисті людських прав, державності й демократії

Дата: 28.06.2017 15:26
Кількість переглядів: 840

Фото без описуНапередодні одного з головних свят нашої держави  - Дня Конституції України – в місті відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а також організовано низку тематичних заходів.

Зокрема, у центральній міській бібліотеці відбувся показ документального  фільму про те, як Конституція увійшла в суспільне життя і стала головним оберегом нашої державності і демократії, а також пройшло засідання круглого столу на тему «Конституція – безпосередній чинний акт держави України». Вступним словом роботу «круглого столу» розпочав заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух. Він, зокрема,  відзначив, що, обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Цікавими фактами про історичні аспекти українського конституційного становлення захід заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.А.Киричук,  охарактеризував значення Конституції П. Орлика (1710 року) в процесі нашого державотворення ветеран педагогічної праці, краєзнавець Ю.Г.Арламовський. Голова районної організації ветеранів Афганістану В.Д.Ярмусь загострив увагу присутніх на актуальних проблемах конституційного процесу в Україні, а очільник Радивилівської райдержадміністрації О.В.Ващук дав оцінку процесу децентралізації, як основного напряму сучасних конституційних змін.  Активними співдоповідачами тематичної бесіди стали М.Поволоцька, начальник відділу Радивилівського бюро правової допомоги, а також громадський діяч, педагог, краєзнавець, міський поет Є.П. Гудима.

На завершення зустрічі, у виконанні учасників ветеранського клубу любителів пісні «Надвечір’я» прозвучала «Молитва за Україну». 

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних