Свято бадьорості, краси, завзяття: в Радивилові відзначили День молоді

Дата: 27.06.2017 09:19
Кількість переглядів: 1160

Фото без описуВсім, хто відчуває себе молодим не лише за віком, але й душею, минулої неділі було підготовлено вельми насичену та різноманітну програму заходів. А стартували вони із силових змагань, що на майданчику біля міської служби молоді.

Тут облаштували місце для справжніх богатирських батлів: без ані найменших шансів на компроміс та поступ в спортивному суперництві. Не тільки місцеві парубки, а й учасники з сіл об’єднаної громади прибули, щоб продемонструвати фізичну вправність та міць м’язів, змагаючись  на кращий результат з піднімання штанги, гирі, поєдинку на руках – армрестлінгу. Особливу жагу до перемоги під час напружених поєдинків, проявили, зокрема, силачі із с.Дружби. «Місцеві вірастюки», - таку підходящу назву цим широкоплечим хлопцям з богатирською силою присвоїли вболівальники. Кількахвилинні розминки, і – «на старт!», - виголосив суддя змагань І.Мирончук. За результатами, кращими у змаганнях з армрестлінгу (в категорії до 70 кг) стали: Петро Савчук, Руслан Сомонюк, Володимир Брезицький; у важчій ваговій категорії (до 100 кг) – беззаперечне лідерство виборов Віталій Лемешко, другу позицію зайняв  Сергії, Вальчук, і, третю, відповідно, Станіслав Сподарець.  А от справжній майстер клас у підніманні  шістнадцятикілограмової гирі показав міський житель Іван Марчук, вразивши присутніх рекордною сотнею поштовхів. Хоч як не намагалися, але так і не змогли подолати заявлену лідером  позначку – Володимир Цимбалюк (ІІ місце) та Давид Нитка (ІІІ місце). Не з меншим запалом спортивна молодь об’єднаної громади викладалась і під час змагань із жиму штанги лежачи. «Чисто» і впевнено виборов першість з цієї дисципліни Микола Чепеняк, а почесні грамоти за друге й третє призові місця отримали брати  Нитка Давид та Нитка Павло.

Підсумки спортивних зустрічей доповнив щирими вітаннями з нагоди «професійного» свята всієї молодіжної спільноти заступник міського голови з гуманітарних питань О.Пастух. Він зауважив, зокрема, що завзяте та творче молоде покоління завжди ініціювало перспективні проекти в різних сферах життя, і радивилівська молодь – це саме такі прогресивні люди.  Переможцям спортивних зустрічей були вручені почесні грамоти та пам’ятні сувеніри.

Спортивний ранок Дня молоді доповнили також матчі за першість з пляжного футболу та волейболу, а ближче до вечора видовищні спортивні баталії розгорнулися уже на міській площі Незалежності. Тут, за сприяння управління молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»,  було організовано справжній фестиваль здорового способу життя. Для місцевої дітвори проводились командні змагання та захоплюючі естафети. Найбільш прудкі, швидкі та спритні гравці з числа міських дітлахів були нагороджені заохочувальними сувенірами та подяками за участь. Юним радивилівським чемпіонам їх вручала заступник директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а в день свята -  ведуча фестивалю - Руслана Найко.

Із добірних жартів запрошених гумористів, учасників КВК-команди  «Рівненська ліга сміху», розпочали вечірні заходи з нагоди Дня молоді в Радивилові; сучасним музичним асорті їх продовжив хореографічний колектив «NO NAME» (м.Рівне). Відбувся концерт за участю обдарованих аматорів сцени об’єднаної громади. З прекрасним святом юності молодь, як і всіх радивилівців, від імені міської ради, її виконавчого комітету, привітав голова міської ради М.А.Карапетян, а також голова райдержадміністрації О.В.Ващук. Молодіжній спільноті  було поставлено високу і авторитетну оцінку: наша молодь розумна,  активна, цілеспрямована, сміливо заявляє про себе і в роботі, і в навчанні, і в спорті.

- Тож сміливо будуйте плани на майбутнє, хай доля завжди буде прихильною до вас! – щиро побажав усім Микола Аракелович.

Наталка Янчин

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних