Затвердили програму розвитку молочного скотарства

Дата: 22.06.2017 16:20
Кількість переглядів: 822

Під час роботи позачергової сесії міської ради, яка відбулась минулого вівторка, 20 червня.

Молочне скотарство хоч і вважається однією з важливих галузей сільського господарства, однак за останніх десять років в усіх категоріях домогосподарств об’єднаної громади відбулося різке зменшення поголів’я великої рогатої худоби.  В приватних селянських господарствах  нині утримується одна, зрідка – дві корови, а загалом по об’єднаній громаді  нині налічується всього 550 корів. Серед основних причин,через які населення відмовляється нарощувати поголів’я великої рогатої худоби – відсутність рівноцінного паритету цін на молоко, молочну худобу та промислову продукцію, малоефективний механізм фінансово-економічної державної підтримки тваринницької галузі, а також відсутність місць для випасання.

Аби забезпечити приріст поголів’я корів та покращити генетичний потенціал стада, цільовою програмою передбачено налагодження безперебійної роботи пунктів штучного осіменіння худоби, придбання за кошти з міського бюджету необхідних одноразових інструментів для  запліднення корів.

Опрацьовуючи порядок денний сесійного засідання, депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з чималого переліку питань, які регулюють земельні відносини жителів об’єднаної громади, затвердили зміни до міського бюджету (важливим пунктом проекту цього рішення стало надходження 316 000 гривень державної субвенції за сприяння народного депутат О.Дехтярчука; ці кошти заплановано використати на капітальний ремонт покрівлі клубу с.Гаї-Лев’ятинські).  Загальне схвалення в ході голосування отримало депутатське звернення О.Є.Дідука до Рівненської обласної адміністрації щодо  врегулювання перевезень пасажирів віддалених сіл Радивилівської громади автомобільним транспортом.

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних