02 Серпня, 2017 р., 17:12
Діти повинні жити у світі краси, гри, музики, малюнка, фантазії та творчості. Саме тому у нашому закладі створені усі умови для атмосфери затишку  та доброзичливості. Тут дітки отримують перші життєві навички, пізнають світ через гру, стають здоровими  та міцними духом, знаходять перших друзів.
27 Липня, 2017 р., 16:16
Виконавчий комітет Заболотцівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника відділу освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Бродівського району Львівської області.
24 Липня, 2017 р., 17:51
У розпалі чудова літня пора, однак дбайливі господарі завжди намагаються вчасно підготуватися до осінньо-зимового періоду. Саме тому відповідно до наказу відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради від 15.06.2017 № 114 «Про проведення огляду готовності закладів освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської об’єднаної територіальної громади до нового 2017/2018 навчального року та до функціонування в осінньо-зимовий період» комісією, що складається із спеціалістів міської ради та її структурних підрозділів, розпочався моніторинг з питань вивчення стану готовності вище вказаних закладів до нового навчального року та до зими. 24 липня члени комісії на чолі із заступником міського голови Пастухом О. В. побували у Радивилівському дошкільному навчальному закладі №1 і наочно пересвідчились, що тут виконано великий об’єм робіт, за виключенням невеликих упущень, і що він належним чином зможе працювати в осінньо-зимовий період і надавати якісні дошкільні освітні послуги.
19 Липня, 2017 р., 17:12
02 серпня 2017 року на прилеглій території до приміщення КП «Комунальник» за адресою м. Радивилів, вул. Кременецька, 52 з 11.00 до 16.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області.
18 Липня, 2017 р., 17:08
16 липня в приміщенні Радивилівського міського центру дозвілля (колишній кінотеатр) відбувся великий гала–концерт учасників ветеранського клубу «Надвечір’я», що діє при Радивилівській міській бібліотеці з нагоди його 25-річного ювілею. Майже 2 години лунали пісні у виконанні винуватців торжества – надвечірянців. З нагоди свята ювілярів привітали очільники міської та районної рад: заступник міського голови Олександр Володимирович Пастух, секретар міської ради Інна Станіславівна Герасимчук вручили нинішнім і колишнім членам клубу «Надвечір’я» грамоти, грошові подарунки та квіти, керуючий справами виконавчого апарату Радивилівської районної ради Анатолій Тимошейко вручив артистам лист подяки. Були вітання і від місцевих поетів Євгена Гудими та Раїси Хомяк , на чиї слова лунали пісні, численних гостей, а ще музичне вітання ветеранського клубу «Затишок». Святкування пройшло при повному аншлазі.
11 Липня, 2017 р., 10:24
Минулої п’ятниці, біля ставу в с.Немирівка, розсипало зорі найбагатше на обряди літнє свято води, вогню, молодості та кохання. Просто на березі розгорнулося колоритне, театралізоване дійство, сповнене купальських пісень, танків, жартівливих інсценівок у виконанні творчо обдарованих юнаків та дівчат Радивилівської об’єднаної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних