Сторінка на стадії наповнення.

 

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ДУБЕНСЬКОМУ РАЙОНІ інформує про регулювання вмісту трасжирних кислот у харчових продуктах.

Якщо ви хочете схуднути і зберегти своє здоров'я, то слід виключити зі свого раціону продукти, що містять трансжири. Фактично, надмірне споживання трансжирів збільшує ризик ожиріння, серцевих захворювань і раку.  Але дорослі та діти в усьому світі щодня споживають їх в надмірній кількості у вигляді нездорової їжі або фаст-фуду.

19 березня - пам'ятна історична дата для Радивилова.

Цього дня наше місто було визволено від німецьких окупантів. Відтоді минуло вже 80 років, але ми зберігаємо пам'ять про ті трагічні сторінки нашої історії. Українці ніколи її не забудуть, бо надто криваву ціну заплатив наш за право бути вільним.

Нарахування ЄВ працівнику, який надав копію довідки про встановлення групи інвалідності

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 8 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) для платників, зазначених у ст. 4 Закону № 2464, встановлюється у розмірі 22 відс. бази нарахування ЄВ.

Оподаткування доходів у вигляді виграшів та призів

Головне управління ДПС у Рівненській області, звертає увагу, що до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включаються, зокрема, доходи у вигляді виграшів, призів, які оподатковуються відповідно до норм п. 170.6 ст. 170 ПКУ.

Про нарахування єдиного внеску за себе для ФОП на загальній системі оподаткування

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 4 частини першої ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464), платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) є фізичні особи – підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування (крім електронних резидентів (е-резидентів).

До місцевих бюджетів Радивилівщини сплачено майже 1350 тис гривень податку на нерухоме майно

Упродовж січня-лютого 2024 року власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів Радивилівщини 1348 тис гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на 565 тис гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Оголошення про початок громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської громади та Плану заходів із її реалізації

З 15 березня 2024 р. по 14 квітня 2024 року відповідно до розпорядження міського  голови від 14 березня 2024 р. № 80 «Про проведення громадських слухань з обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 років» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Радивилівської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану із її реалізації на період 2024–2027 роки.